onsdag 7 december 2011

Älska nördarna.

Otroligt kul att det finns fler addicts.
Läs och skratta. Hoppas att ni får till en elitklass nästa år så man får chans att pricka av ännu en av de nu ganska få vita platserna på min egen squashkarta.
Startsida - Squashbloggen.se

16 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med ännu en squashblogg! De kan vi inte få för många av. :) Nu kanske det blir två aktiva squashbloggar i Sverige? :)

(Passning till intersquasharna som skryter med att de har Sveriges första squashblogg trots att de har typ tre inlägg per år... NO LET!)

Anonym sa...

Alla anonyma squashnördar kanske ska ha lite koll innan dem uttalar sig.
Intersquashs blogg handlar om Elitserielaget och inte om allt som händer i squashsverige. Så om man nu lyckas räkna rätt kan man se att det är inlägg varje gång Elitserielaget spelar match, både innan och efter.
Christian har sveriges i särklass bästa blogg, men den första bloggen hade Intersquasharna. Om man har något emot den, kan man gärna höra av sig till oss istället för att skriva felaktig information/
Intersquasharna

Gustav Z sa...

Kan verkligen rekommendera att åka till Borås och tävla. Jätte kul och välorganiserad tävling.

Varför kommer man till mobilversionen av bloggen? (som för övrigt varit sverges näst mest aktiva squashblogg ett par år nu:-))

Anonym sa...

Intersquasharna: Betyder det att ni med era 7 inlägg under 2010 bara spelade 3 seriematcher?

Men visst, under 2011 har ni blivit flitigare. Men ni kan inte mäta er med squashdraken. Inte på något sätt.

Anonym sa...

Ännu en gång kan du ju läsa det vi skrev innan. Tanken med vår blogg har aldrig varit att den ska vara för alla utan bara för vår klubb. Vi vet att vi inte kan mäta oss med denna blogg tvärtom, vi har gång på gång hyllat Christians blogg och det vet han om också. Under 2010 hade ingen hand om vår blogg men som du själv lyckats lista ut har vi försökt bli bättre på att uppdatera. Du kanske bör kolla igenom 2009 också då jag är rätt säker på att det kom ett antal uppdateringar. Vi hade ingen aning att det är av intresse för utomstående vad vi skriver på vår blogg. Om du ska hetsa och komma med påhopp är det kanske läge att köra en egen blogg och uppdatera den ofta då du tydligen verkar vara en anonym squashsupporter utöver det vanliga så slipper du helt oprovocerat hacka på vår blogg.
Intersquasharna

Anonym sa...

Kära Intersquashare,

Jag vet inte varför du blir så arg. Är det för att jag skrev att ni skriver tre inlägg per år när ni i själva verket under 2010 skrev sju?

Nej förlåt. Nu är jag orättvis. Ni skriver precis så mycket ni vill och behöver.

Jag ville med den här kommentaren bara säga att anledningen till att jag lät bitter över att ni inte skriver mer än ni gör är för att jag uppskattar er blogg och önskar att ni skrev mer. Jag är nämligen, som du själv skriver, en squashnörd och tycker squashbloggar är de bästa av bloggar. Och med det följer logiskt att jag anser ju fler desto bättre.

Alla bloggar som ligger öppet på internet riskerar att läsas av alla på internet. Så också er blogg. Speciellt riskabelt att det är fler än Intersquashs medlemmar som läser den blir det när den handlar om något som intresserar alla squashtokiga i landet. Det är tyvärr något ni får leva med, Momen.

Lev väl och må din nästa servretur bli en nickshot.

Squashdraken sa...

Vilken storm (orkan?) i det stora vattenglaset....!

Alla skriver ju precis hur mycket (eller lite) man vill.
@intersquasharna Men borde man inte kalla er sveriges första "Intersquashblogg" då ni bara skriver om elitserielaget och Intersquash?? ;-) (lägg märke till ironin på rösten)

Momen gav mig idén att kanske skriva just för att de började sin blogg för ett antal år sedan (se http://intersquash.blogspot.com/2008/03/d-var-det-dags-fr-intersquash-club-att.html) för första inlägget.


@gustav Z mobilverisonen kommer du nog in på om du surfar med mobilen och det går att ställa in beroende på vad du har för pryl att surfa på. Annars vet jag ej

Gustav Z sa...

Fast det va det som var lite konstigt, har aldrig kommit till deras mobilversion förut från min laptop men efter att jag följt din länk kommer jag bara till den. Ngn konstig bugg säkert...

Anonym sa...

Var oerhört försiktiga med negativa kommentarer som är skrivna. Det sårar något så förbannat.
När man jobbar med Feedback så finns det en liten lathund som lyder:
- Genomtänkt
- Nödvändig
- Välmenad

Om man tänker på dom tre så brukar man hamna rätt.

Jo, jag tycker förresten att Dunders Karlstadstankar är mycket bra också.
Tyvärr måste jag väl även erkänna att jag tycker Bloggar sällan leder till något. Det blir mest snack och väldigt lite verkstad.

Anonym sa...

Bloggar sällan leder till något, var det så genomtänkt, välmenat och nödvändigt. Att det finns ett forum att läsa och disskutera squash ökar garanterat intresset. Det är jätteviktigt och är en stor bidragande faktor tilll mitt intresse. Tack draken

Anonym sa...

Haha! Ja, det är lustigt att den personen som säger till andra att bara skriva välmenade, genomtänkta och nödvända kommentarer skriver den kanske minst välmenade och mest ogenomtänkta kommentaren.

Anonym sa...

Nej, det var kanske inte så genomtänkt men det var definitivt välment och som jag tror nödvändigt. Ber verkligen om ursäkt ifall det sårade någon.
Jag uttryckte bara min känsla av att det finns så oerhört många bra tankar och funderingar men att det tyvärr ändå händer så himla lite.
Det var självklart inte en kritik av bloggar som sådana utan mer ett uttryck för en viss frustration över att vår sport, inte minst i Sverige, får så lite uppmärksamhet.
Nu är det väl inte så att vi är ensamma om detta. Även mycket stora sporter som tennis och badminton har problem att få medialt genomslag och att säkra återväxten.
Jag tror att Dunders, Drakens, Waldenströms och andra bloggar fyller en funktion inte minst för oss inbitna.
Fick jag önska något av tomten för squashen är det dock en riktigt livskraftig hemsida och ett gäng eldsjälar som på projektbasis drar igång aktiviteter. För att testa och utvärdera och leka.

Anonym sa...

Jag tror det är på gång. Jag har hört att Någon Annan ska starta det.

Anonym sa...

Jäklar vad kul!
En hemsida där vi kan dela med oss av goda och dåliga erfarenheter.
Kanske öppna för mer informella klubbutbyten och matcher.

Det svåra lär väl bli att långsiktig hålla liv i det men va faen det borde gå!!!

Anonym sa...

Absolut. Det fixar Någon Annan. Han är duktig på såna här grejer.

Squashdraken sa...

Han den där Någon Annan jobbar han med Bengt Yngve Eriksson eller Waldemar Olsson kanske? Verkar vara en härlig trio.
Du som saknar en hemsida. Starta en då! Det är mycket enkelt. Kostar inget. Det är bara att börja skriva. Har du inte tid ring någon ur trion ovan så får du säkert hjälp.

Annars kan man ju skriva här om det är lättare http://m.facebook.com/?_rdr#!/profile.php?id=119725124708267&__user=571650019