söndag 28 april 2013

Herrlaget klart

Efter helgens spel i Malmö så blev nu herrlaget också klart.
Sebastian Victor kastade tyvärr in handduken och därmed blev hans chans att åka med drastiskt mycket lägre. Spelare som Bol-Bol Aziz André Wikström samt Björn Angtoft var de som stod på tur pckså. Den som visade sig bäst efter helgen var André som tog sig till final i Malmö Open och Pieter Sjösten meddelade just att då André tar den sista platsen i laget.
Så de fem som nu åker till Amsterdam på tisdag är.
1. Romain Tenant
2. Rasmus Hult
3. Christian Drakenberg
4. Alex Christenson
5. André Wikström
I den ordning som är inskickad. se HÄR (André står inte med men gissar på att han sätts in som femma då jag tror hans namn måste plockas in sist då han ersätter Seb men detta är ren spekulation).
Vi startar som sagt på onsdag 12:00 med match mot Tjeckien på glasbanan. På kvällen är det match mot Polen. Vinst i minst en av matcherna är ett måste om vi ska få spela om chansen till uppflyttning till högre serien. Matchen på glasbanan ska sändas direkt på nätet (HÄR) Alla banor sänds det inte ifrån och kvällens match är en sådan men då finns livescoring alternativet som används på alla banor (HÄR)
Damerna börjar 12:00 på onsdag (mot Spanien) för att sedan möta Schweiz på kvällen. Tyvärr får de inte chansen att visa upp sig på kamerabanorna förrns på fredag 10:00 (mot Schweiz).