måndag 9 mars 2009

Se framåt

Helgens bjöd på många hårda matcher och bra spel.
Tyvärr för egen del så gick vi inte vidare och hade själv inga möjligheter att se så mycket då jag jobbade denna helg och fick pendla mellan hallarna och egentligen bara finnas på plats under mina egna matcher. Trist tyvärr. Men tre vinster blev det dock. 7-3 i serien får vara godkänt hittar ingen annan som spelat alla matcher denna säsong. Tror att man kan hitta samma mönster minst 5 säsonger (kan vara fler) bakåt. Tror jag missat en match på senaste dryga 10 år.
I nuläget känns det dock för egen del som om det blir långt till nästa match. Står över kommande Roslagen Cup och vet inte om det blir något mer känns lite tomt. EM hoppas jag det blir men sen vet man inte.
Men kul att se att Malmö vann serien och avslutad bra. Fortsätter deras spelare som nu kommer pokalen hamna i Malmö många gånger framöver. Hinder finns dock då det finns andra lag med bra spelare som också har medel att se till att få in andra utländska spelare. Men framtid i Malmö.

De två kommande semifinalerna blir nog två hårda matcher. Intersquash möter Roslagen och på pappret blir Intersquash favorit men se hur det gick sist. Dock saknades Rasmus Hult och Badr Aziz för Intersquash då men frågan är vilka som egentligen är tillgängliga i maj?
Roslagen borde ha fullt lag. Intersquash har många mycket bra spelare att välja på men som sagt vilka kommer?
Malmös lag är bra men om Växjö ser till att ha fullt lag så kan de lätt vinna mot skåningarna.
Vore lite kul om Växjö kunde få till ett fullt lag till sista helgen och verkligen försöka ta hem det. Nyckeln för dem är förutom just logistiken att få fart på Forslund. Han visade stunder av sin forna glans på söndagen. Man ser att han slagit en och annan boll. 9 SM-guld har inte så många.
Återkommer i frågan.