söndag 1 april 2012

Helgens knall!

En stor knall i landslaget dessvärre. Tyvärr kommer Rasmus Hult inte kunna vara med under EM. Jobb står i vägen mitt under EM (ett viktigt event som tyvärr inte gick att flytta på) och även om möjlighet att få ner Rasmus mot slutet av veckan så blev det ett nej från förbundskaptenen att göra detta utan de vill satsa på ett lag som kan vara med hela veckan. Vilket kan vara förståeligt.
Det är ju så klart ett avbräck då Rasmus tillför en hög kvalité men som så många gånger förr så får de som blir uttagna istället då ta över stafettpinnen och kliva upp ett steg och prestera.
Tror just det kommer hända och de som nu får chansen (laget tas ut efter Malmö Open) kommer få det hett om öronen om de inte visar full fart och att de kämpar hela vägen.
Har länge letat efter någon som kan göra just detta och drar med sig några i det.
På landslagslägret var C-J Löfvenborg, Sebastian Victor, Alex Christensson, André Wikström, Carl Remle, Bol-Bol Aziz, Romain Tenant och Christian Drakenberg med och fightades. Dagens pass var återigen med hör intensitet och under den avslutande fysträningen kämpa alla rejält vilket var kul att se.
Sen finns det ju också några fler som slåss om platserna som inte kunde vara med som Jocke Larsson och Foad Hammouni.
Vem tar chansen?
Kan samtidigt tipsa om P3 sport som har en hel del roliga avsnitt tex för den som vill göra ett eget Mirakel (HÄR)