torsdag 4 februari 2010

Helge Helge!

Förväntningarna är höga och det är full aktivitet på sporthallen med några sista minuten saker.
PSA är på plats med sin nya produktion för de livesända matcherna. PSA som nu har tagit över rättigheterna för sändningen har satsat rejält. Pratade tidigare idag med förre storspelaren Lee Beachill, han tar hand om sändningarna nu, och de har satsat rejält på denna tävling och har ca 10 man på plats. Tanken var att sända detta direkt via TV och internet men nu blir det bara nätet. Men troligen av riktigt hög klass och med flertalet kameror.
Fick sen veta att jag inte själv får välja färg på kläderna då det var viktigt att spelarna hade vilt skilda för att det ska se bra ut på tv och den högre rankade får välja först. (inte jag då...) Det blir till att packa dubbel uppsättning.
Alla spelare är på plats trots att vissa flyg var inställda och matcherna startar 1300 idag. Det blir full fart direkt med troligen den första omgångens hårdaste match mellan Mohamed el Shorbagy och Cameron Pilley.
För er som inte kan vara på plats så tipsar jag om att gå in på www.psasquashtv.com och sätta sig tillrätta för snart blir det åka av.
"Helge Helge" (HH=högsta hastighet) som damernas förbundskapten Acke Ovendahl brukar säga innan match.