lördag 4 maj 2013

En sista ansträngning.

Sista insatsen nu. Energin på hallen är riktigt hög. Många trötta och ömma kroppar men det känns att det bara är sista dagen.
Många glada miner idag. Gårdagens tråkiga incident med Peter Zöberlein som tyvärr avled vid frukosten efter en trolig hjärtattack. Han har varit med så länge jag har spelat och mött honom otroligt många gånger. Bara 50 år och känns alltid lite overkligt när folk man pratat med dagen innan är borta nästa. Det blev en tyst minut igår men även en vädjan helt i linje gissar jag med Peters att spela på då squash var något han hade som största intresse.
Damerna har precis börjar sin final. Att England vinner är ingen större chansning att tippa både nu och sen på herrsidan.
Vi kör mot Belgien klockan 1200 sen är det slut. Damerna blev färdiga igår och spelar från läktaren idag.
http://instagram.com/p/Y4lIUthddZ/

Sista rycket

Damerna hade två matcher på schemat och tyvärr blev det förlust i båda. Danmark var alldeles för bra. Italien lite sämre och ändå en vunnen match igen individuellt. Men totalt ingen lagmatch vunnen och damerna får spela div 3 nästa år. Herrarna vann sin enda match idag mot Österrike klara vinster från alla utom undertecknad. Imorgon blir det sista rycket då mot Belgien i match om den så efterlängtade 13:e platsen....
Finalen spelas på damsidan mellan England och Irland. På herrsidan möter England Frankrike.