måndag 11 mars 2013

Veteran-SM 2013

Veteran-SM spelas i April på Kungliga Tennishallen. Se till att vara med det brukar alltid vara en kul tävling där gamlingarna gör upp om åldringstitlarna.
Alla klasser spelas och vid sidan om det spelas även en junior-GP vilket gör det rätt trivsamt där forntiden möter framtiden.
Anmälan och info finns på förbundets sida se HÄR

Elitserien - jämt!

Det är rätt jämt nu!
Efter helgens elitserie är det precis jämt mellan Intersquash och Malmöi toppen.
Malmö har SSK, Enskede och Teknova kvar att möta medans Intersquash har Linköping, SSK och Roslagen kvar. Det lutar åt Malmö som på pappret har det lättaste schemat kvar. Men lagen Malmö och Intersquash är rätt ojämt balanserade så man vet aldrig. Intersquash är rejält starka i toppen men svagare under det. Malmö å andra sidan har ett klart jämnare lag utan någon riktig topp eller botten. Dock vann Malmös Sebastian Victor efter liten comeback, mot svenska mästaren Romain Tenant med klara 3-0 vilket var en lite skräll.
Roslagen borde ha sitt bästa lag på under sista helgen på hemmabanan samt att de slåss om ett brons och gör nog det svårt för Intersquash. Teknova kan gör det för Malmö men drabbades av skada och man vet inte om de får hem Joey Barrington till sista helgen. Teknova slås ju också för ett brons så det kommer nog taggade.
I botten lär det också bli lika jämt då alla fyra lagen ligger inom 3 poäng där SSK topppar botten striden. Alla fyra lagen möts i sista matchen. SSK-Team Göteborg och Enskede-Linköping där kan det finnas mycket att spela för att undvika kvalplats.
Kul som det ska vara!