torsdag 14 januari 2010

Betsafe intervju

Betsafe är på tårna och skruvar upp förväntningarna inför Swedish Open
Se HÄR för det senaste på deras blogg.

Betsafe ska vara på plats i Linköping från onsdagen och kommer att erbjuda odds och kanske annat på Huvudturneringen i Case Swedish Open.

TGSK presenterar "The Runner ups 30 dec!"

TGSK hälsar alla välkomna på en helkväll på Landalasquash med en uppvisningsmatch mellan Sveriges tvåa Rasmus Hult och Finlands tvåa Henrik Mustonen som absolut höjdpunkt.

Henrik Mustonen har gått som en raket genom rankingen senaste året och 19 åringen har slagit sig in på topp 100 i världen. Rasmus Hult som gjorde en stark höst med många segrar i VM , bl.a. över Stephen Coppinger rankad nummer 43 i världen. De båda spelar en aggresiv publikfriande squash så vi kan lova underhållning i världsklass. Uppvisningsmatchen blir spelarnas sista genrep innan Europas största squashturnering utanför England, Case Swedish Open i Linköping och båda vill åka dit med gott självförtroende.

Inträdet är 100:-
Ingen förhandsbokning

Utöver inträdet får man:

18:30-19:30

Möjlighet att själv spela squash.

Möjlighet att vinna tillbaka sitt inträde genom att utmana Rasmus eller Henrik. Varje poäng men vinner ger 20:- tillbaka på inträdet. (Kom i tid för att vara säker på att få vara en av dem som får utmana Rasmus eller Henrik.)

19:00- Mat (Öl och vin kommer finnas att köpa för klubbmedlemmar)

19:45 Uppvisningsmatch mellan Rasmus Hult och Henrik Mustonen

Efter matchen kommer banor, bubbelpool och bastu hållas öppna så länge folk vill stanna.
För frågor ring Gustav Zackrisson 0733-38 04 25
Väl mött!

/TGSK

2-2 eller 4-0

Mitt i all yra om Swedishsquashopen så kommer det en viktig seriehelg där även elitserien spelas.
Damerna spelar på Roslagen i Stockholm där alla fyra lagen möts. Tyvärr har jag inte så bra koll på den i nuläget. Mer än att favoriterna Roslagen inte hade något jag förra seriehelgen och lämnade wo i alla matcher. Hoppas de tar sig i kragen. Leder gör Stockholm.

För de som hellre tittar på herrelitserien så spelas den också i Stockholm på Kungliga tennishallen. Även här är alla lag på plats.
Seriehelgen startar direkt med två riktiga toppmatcher.
Roslagen möter systerklubben Intersquash och troligen blir det hårt på alla platser. Roslagen har ett jämnt lag och enda frågan är vem som tar hand om fjärdesingeln. Intersquash hade ett tunnt lag enligt deras mått mätt förra helgen men lär bli starkare nu. De har många starka namn att plocka ifrån och enligt deras egna spelare kommer troligen en utländsk stjärna. Tippar på ett lika resultat här 2-2.
På banan bredvid är det en tidig seriefinal då Malmö möter ettan Linköping. Linköping har bara tappat en poäng så här långt och har de samma topplag som senast kan de kanske sopa så gott som rent. Men de möter ett Malmö som aldrig gör en dålig lagmatch. Dock får de nog svårt om ingen överträffar sig själv. Kanske dags för duon Larsson/Victor att ta en skalp. De båda var nära senast på SM.
Svårtippat då lagen kan se ut hur som helst men gissar på 2-2.
Sen spelas även en bottenfinal där får Sundsvall kämpa för sin första historiska elitseriepoäng. Kanske den kommer mot Göteborg?
Dock blir tipset 4-0 till de Goa gubbarna.

Eftermiddagen bjuder nog bara på en hård match då Malmö och Roslagen möts.
Känns som att Roslagen kommer att få kämpa hårt för att vinna och troligen blir det 2-2 igen. Men med lutning åt Malmö.
Intersquash borde segla över Sundsvall med 4-0.
Sen kan det bli några hårda matcher mellan Stockholm och Göteborg men gissar på 4-0 till Stockholm.
Sista omgången som spelas på söndagen har nog också bara en hård match.
Det borde bli en klar 4-0 för Roslagen som möter Göteborg och även 4-0 för Stockholm som möter Sundsvall.
Matchen man vill se är Intersquash mot Linköping. Borde bjuda på några hårda och högklassiga fighter. Troligen blir det stenhårt och även 2-2 i denna match.
Dock ska man inte glömma att hjärta slår klass och det gör att jag förhoppningsvis har många fel tipsens denna helg.
Gå in HÄR för aktuell ställning och exakt program.