fredag 22 mars 2013

Landslagsträning

Som vanligt runt denna tiden så börjar det dras ihop mot lag-EM. Damerna hade läger förra helgen och spelade en del matcher. Har tyvärr inte hört hur det gick men såg schemat och de verkade ha en del att stå i. Kul Christina Söderström som leder damerna verkar ha en plan och har samtidigt fått med sig spelarna som verkar lägga mer tid. Enda bakslaget är att Anna-Carin Forstadius är skadad och inte kan vara med på EM. Men det behöver inte betyda allt för mycket. Synd för henne och till viss del laget men ger samtidigt utrymme för de andra att få skina lite istället. Hoppas de tar det tillfället och gör just det. Skiner alltså.
Nu i helgen är det herrarnas tur att få i sig lite träning i form av ett läger som då startar ikväll.
Det blir mestadels spela på Kungliga Tennishallen med ett undantag för spel på Gärdets Squash-hall under lördagens eftermiddags-pass.
Det blir en bra mix av lite nytt och lite gammalt (även om jag gärna skulle se mer av det nya).
Pieter Sjösten leder träningen för de nio som är med under helgen.
Svenska mästaren Romain Tenant, Sverigettan Rasmus Hult, Christian Drakenberg, Sebastian Victor, André Wikström, Bol-Bol Aziz, Carl Remle, Pontus Rengbo, och Björn Angtoft.
Det är beordrat full fart men mest träning i form av övningar men kanske även lite matcher. (Hoppas mer på det senare....)
Kul med lite nya spelare som säkert vill visa framfötterna och se till att elda på de som kanske känner sig lite säkrare i laget.
Det finns säkert plats att komma förbi och titta lite på träningen och snacka lite och även kanske snappa upp lite tips.
Tiderna är:
Fredag 1830-2030 Kungliga Tennishallen
Lördag 1015-1200 Kungliga Tennishallen
Lördag 1530-1730 Gärdets Squash-hall
Söndag 1030-1230 Kungliga Tennishallen
Måste säga att jag känner mig ovanligt taggad det är bra ska bli kul!