tisdag 23 april 2013

EM i Amsterdam

Om exakt en vecka går avresan till Amsterdam och årets lag-EM.
Denna blogg startades just till förra lag-EM i Amsterdam. Se HÄR
Sveriges herrar och damer ligger i div 2 och kämpar för att att sig uppåt i tabellerna.
Damerna har ett intressant schema med 6 andra lag i en gigantisk pool där de två första kommer gå upp till div 1. Laget som åker är Lovisa Forstadius, Eira Mooney, Linnea Wallsten och Sofia Örneberg ledda av Christina Walker. De har 6 matcher på 3 dagar att se fram emot och kan bli rejält kämpigt men kul.
På herrsidan så är det som oftast en mindre pool till att starta med för att sedan hamna i ett slutspel för att ta sig upp.
Sverige har hamnat med Polen och Tjeckien till en början sen får man se var  man hamnar och vilka man möter. En inte allt för vild gissning är att laget hamnar etta eller två i gruppen för att då möta Wales eller Irland. (som vanligt kan man tycka...)
Sverige börjar sin resa på glasbanan vilket är kul. Se lottning HÄR

Herrlaget är inte helt färdiguttaget men 4 av de 5 platserna är klara. Alex Christensson, Rasmus Hult, Romain Tenant och Christian Drakenberg är klara och den femte platsen tas ut efter helgens Malmö Open där resultaten då ska spela in innan Pieter Sjösten sätter hela laget på pappret.
Kul att det är kamp in i det sista om platserna och hoppas att det blir bra.
Lottningen till Malmö är inte färdig ännu men de flesta spelarna är anmälda och det lär bli bra snurr då så mycket står på spel. Se anmälda HÄR
Uppdaterat:
LOTTNINGEN FÄRDIG HÄR
(Tyvärr har Romain Tenant dragit sig ur. Ur Malmö Open alltså)


Från EM lär det gå att följa allt live via resultat från alla banor och en del Live via stream om vi hamnar på rätt banor.

Följ resan och heja ordentligt så ska vi gör vad vi kan för att rapportera från plats.