onsdag 8 juni 2011

Silly Season igång!

Transferfönstret är öppet och spelarna börjar röra på sig.
Först ut är Sveriges raketklubb Teknova som verkar ha en heltidsanställd på PR- och mediasidan som lyckas få ut nyheter i lagom takt och form hela tiden.
Teknova som vann div 1 och fick en plats utan kval till elitserien har nu lyckats knyta till sig nu fd Linköpings-spelaren André Wikström och frågan hur lång tid det dröjer innan nyheterna kommer om vilka fler som hamnar i klosterstaden. (se nyheten från Teknova HÄR). Med tanke på vilka som varit och tränat med klubben senaste tiden borde det inte vara helt orimligt att klubben knyter till sig fler topp-spelare. (se HÄR)
Tror inte Teknova siktar särskilt lågt i elitserien nästa år. Topp-3? De tränar ju tom med Vasaloppsvinnare (HÄR)
Karlstad funderar på vad de ska göra (se HÄR) till nästa säsong.
Annars har Roslagen gjort ett bra jobb då de plockat hem en av de absolut mest kommande juniorerna. Uppsala-spelaren Mikael Babra spelar i Roslagens färger nästa säsong vilket även fd Malmö-spelaren Truls Olterman kommer göra. Sen borde man kanske gissa att Roslagens ordförande Foad Hammouni också börjar spela för klubben då hans gamla klubb Sundsvall nu stiger ur seriespelet helt. Det gör att Roslagen blir starkare till nästa år om de nu inte tappar några spelare.

Och sommaren har bara börjat!
Återkommer med fler övergångar så fort de kommer.