lördag 30 april 2011

Veckoavslut..

Bra stämning i laget inför kvällens bankett.
Vi tackar coach Pieter Sjösten, Alexander Ovendahl och John Milton.
Rapport hur kvällen går kommer under kvällen......

Aaaaarghhhhhh!! X 2

Igen förlust och vi slutar på en 4:e plats i division 2. (12:a totalt) Samma placering som senaste två åren och vi kanske inte är bättre än så?
Dagens match startade dock mycket bra.
Rasmus stretade emot bra i sin match mot B Golan och tog en del poäng. Romain spelade samtidigt riktigt stabilt på banan bredvid och tog hem första game 11-0 mot sin spanjor. När han sedan gick upp 1-0 i andra game så fick coach P Sjösten ett odds på 200 gånger pengarna av assisterande coach A Ovendahl att det skulle sluta 33-0. Sjösten tog direkt budet och la in 10 euro. Ovendahl svettades mer och mer men i läget 7-0 till Romain tog spanjoren sin första poäng och kämpade sig sedan tillbaka i matchen och vann tredje game. Romain avslutade sen väl och tog hem matchen 3-1, han är den ende som blev helt obesegrad i år.
Sebastian och jag gick sedan in på banan. Enligt uppgift spelade Seb bra men hans motståndare kämpade hårt. Då jag sedan tappade de två första gamen och samtidigt Seb förlorade sin match var det kört. Min match avbröts efter tredje game och Spanien tog hem bronset i andra divisionen.
Se alla resultat HÄR
Nu kan man fråga sig om vi är mycket bättre än 12:a? Det resultat vi nu fått tre år i rad.
Nästa evenemang för herrarna blir lag-VM i augusti i år och om Sverige skickar ett lag är i dagsläget inte bestämt. Resultat här lär inte bättra på oddsen att ett lag skickas.
Något måste troligen ändras om vi ska förbättra oss då kurvan har varit likt en döings EKG senaste åren...