fredag 1 maj 2009

2-2

Förlorade precis på gameskillnad mot Spanien. Imorgon spelar vi mot Schweiz klockan 1000 om 11-12:e platsen.

Spännande

2-1 i matcher och Jocke ligger under med 0-1. Vi måste ha minst 2 game för att vinna.

Miniräknare någon?

Landslagsdebut för Jocke Larsson idag mot Spanien. I övrigt är laget detsamma som tidigare matcher. Fredagen brukar vara den roligaste dan då det är vinna eller försvinna som gäller. Mycket nerver och många trötta ben. Nu blir det andra matchen för dagen och nu är det upp till bevis igen. Spanien har en mycket bra etta i Borja Golan men i övrigt är de ganska likt vårt lag. Nu kommer mycket av viljan att vinna in. Tror vi vinner med 2-2 och gameräkning....

Ner i B gruppen igen

Torsk. Rasmus förlorade det tredje och nu är det kört i denna match.

Långt hem...

Nu måste vi ha alla game som är kvar. Jag förlorade 3-0 och Gustav 3-1 vilket betyder att för att vinna måste Rasmus som ligger under 0-1 vinna resten och Henrik måste vinna 3-0. Sen är det fram med miniräknaren.

In i elden igen

Nu gäller det. Helge helge som damernas förbundskapten Acke skulle sagt. (högsta hastighet) Lillebror Löfvenborg går in i laget igen med fräscha ben. I övrigt är laget det samma. Alla är ok och träningen imorse visade god form.
1200 drar herrarna igång.
Damerna möter österrike och börjar sin match 1300 har ingen laguppställning tyvärr men de har en bra chans att vinna. Men nivån från igår måste upp lite.

Tidig start

Morgonpasset just avklarat. 0730 hade vi banan och alla 6 spelare har varit igång. Idag är det två matcher och troligen veckans viktigaste match har vi 1200 mot Skottland. De har ett mycket jämt lag utan någon riktig stjärna alla deras 5 spelare skulle kunna spela på vilken plats som helst.
Nu väntar frukost på hotellet och laguttagning. Kan nog bli tal om ett byte i laget idag då det kan bli tuffa matcher.