lördag 9 juli 2011

Starstruck

Sprang även i år Jordgubbsloppet i Jättendal uppe vid vår sommarstuga. Hade ju förmånen att vinna förra året men i år blev det lite för tufft. Gick upp en klass och sprang nu  sträckan 12.8 km i jordgubbslandet. Strax innan start visade det sig det fanns fint folk i fältet när Charlotte Kalla värmde upp. Tog direkt rygg på henne efter start och höll den sen i ca 3 km innan jag tackade för resan och gick förbi.
Årets lopp var riktigt varmt och det var några riktigt tunga stigningar. Kalla höll sig bakhasorna hela loppet och var riktigt stark uppför. Jäklar vilket energiknippe! Men inte ofta man får slå en olympisk mästare!
Kom in på en 8:e plats på tiden 49:24. Fick ett litet tack av Charlotte och en bild som tack för draghjälpen. Annars sprang Fredrik Allbecker (Sundsvall SC) samt några squashtjeher. Kul lopp igen och siktar på att bli bättre till nästa år.
Se www.jordgubbsloppet.se för resultat och info. Nu blir det sedvanlig fest och om nu någon tänker springa nästa år så säg till så kan vi nog fixa sängplats.