torsdag 27 augusti 2009

Hösten varm trots att sommaren lider mot sitt slut.

Igår tog sommaren slut för min del. Första gången det blev långbyxor från start på morgonen och första gången det blev kollektivt in till jobbet. Och även första riktiga träningspasset sedan juni. Idag känns det på ett antal ställen men det gick över förväntan igår vilket var lite kul.

Jag får nu ta tillbaka att Intersquash kommer vara favoriterna i kommande Europacupen
(skrev det i artikeln om elitserie HÄR) Om man ser vilka spelare som är anmälda kommer de nog få hett om öronen.
Se anmälda spelare HÄR
Det är många lag som har riktigt bra spelare. Några som nu inte spelar PSA fortfarande men håller hög klass trots det. Men man kan ju se Intersquash som ett ganska brett lag med Rasmus/Badr som trea och fyra beroende på vem de sätter först. Det kan löna sig.
Jag sätter nog Tyskarna som en av favoriter de brukar alltid placera sig bra.
Nu är det ju bara två veckor kvar så temperaturen börjar höjas.
Team Göteborg är med som värd på både dam och herrsida men får nog väl tufft. Men värdefull träning inför elitserien. De har även en hård uttagning inför (se HÄR) Vi får hoppas att Gustav Z håller oss uppdaterade med resultaten om vilka som kommer med.
Det blir även svenskt deltagande i ett utländskt lag.
Odense SC har anmält svenska mästarinnan Anna-Carin Forstadius och de har ett bra lag.

Och snart är det uttagning till VM-laget för herrar.
Datumet för uttagningen är satt till 9 september.
Fyra spelare ska med - frågan är vilka som kan och vilka som får vara med. Mer om det när det närmar sig.

Innan uttagningen går sista datum ut för listningar till elitserien och den 1 september får vi reda på hur lagen ser ut inför kommande säsong.
Har inte hört mycket om det mer än att Stockholms SK tappar ännu en toppspelare vart vet vi inte ännu. Dock verkar det som något utländskt är på väg in som en lite extra krydda. Vi får se har ju själv lämnat ifrån mig lagkaptensrollen kommande säsong så nu får man inte bestämma...

Läs även det senaste från Kvant 4-ever (se HÄR) han träffar nästan alltid rätt - lite negativ ibland bara men det finns det fler som är...brukar dock vara ett tecken på att man bryr sig vilket är bra. (inga resultat från Finnkampen ännu på squash.se konstigt....)