torsdag 30 april 2009

Herrarna möter Skottland

Det blev skottland klockan 1200 imorgon på glasbanan.

Like a walk in the park....?

Onda ögat hjälpte. Men vidare är vi. Vi leder med 3-0 i matcher och Rasmus började precis sista matchen. Två av matcherna gick till 5 game båda vann vi med 11-9.....
Carl-Johan vann sin i fem och Gustav vann med 3-1. Jag fick en bra genomkörare mot José Faccini. Om man tar urtypen av en Italienare så blir det nog just José. Min första proffstävling spelade jag just på hans klubb för tusen är sedan. Vi tränade ett antal gånger mellan tävlingarna då jag stannade hos honom. Lika trevlig utanför banan är han inte som på men nog hela tiden med glimten i ögat. Både kul och jobbigt att spela mot. Vissa segrar är roligare än andra.
Nu väntar en lottning där det avgörs vem vi möter imorgon. Då spelar kanske den viktigaste matchen i hela tävlingen.

Försenat på glasbanan!

England spelar sin sista match nu och sen ska Holland möta Frankrike i två matcher. Gissar att vi startar först 1830 förhoppningsvis.

Nu startar det!

Italien igen men nu herrarna. Igen en avgörande match om vi ska ha chans att hamna i fin eller ful grupp.
Båda lagen har hitintills inte tappat något game och kvällens match är helt avgörande.
Nu känns det som att det egentligen startar och temperaturen är hög även här inne i hallen. Dags för revenge för damernas förlust.
Laget blir samma som första dagen och Carl-Johan är tillbaka i laget.
Nu kör vi!

Dags för start

Strax ska damerna in och spela sin viktiga match mot Italien.
Jenny Åkervall går in i laget och börjar spela idag. Det är en match som Jenny ska vara favorit. Sen går Anna-Carin in och möter Manuella Manetta. Det är på pappret en match som Anna-Carin ska förlora. Så om allt går som det ska får Anna Detter äran att avgöra. Det ska vara en 50/50 match där ingen är favorit. Ska bli spännande att följa. Just nu sitter tjejerna och kollar matchen innan och laddar.
Ikväll går vi in 1730 och möter också Italien.
Jag och rasmus spelar på glas banan kan också bli spännande missa ingen av matcherna.