måndag 27 augusti 2012

Draken flyger igen! (med lite fusk...!?)

Täby fixade återigen en trevlig start på säsongen. Nu för tredje året i rad.
Stockholms SK måste räknas som årets bästa då de tog hem inte mindre är 3 av klasserna.
Finalen i elit blev (som min son sa "-ni spelar ju alltid...") mellan Rasmus Hult och Christian Drakenberg.
Ett hårt första game (13/11) följdes av ett lite mindre hårt andra-game (11/7). Båda gick till Hult.
Tredje gick lite fram och tillbaka men tillslut matchboll 10-8 till Hult. En längre boll där jag tillslut strandad bakom vid dörren får se Rasmus bränna en enkel stopp-boll från mittplan och som jag nog även om den suttit en meter ovanför först hade tagit efter 4 studs.
Ett antal hårda rallyn igen efter det och några matchbollar till men krånglade mig ur (igen!) och vinst i det då så viktiga tredje gamet 13/11. Tur som vanligt som en del brukar säga men jag vet inte jag har ju dock spelat ett tag och vet att tur på något sätt jämnar ut sig.
Dottern som satt och läste Bamse borta vid  banan jag hade min väska frågade om jag vunnit. Efter svaret "nej det står nu 1-2" svarade då "bra då är det bara två game innan vi ska spela".
Ni som såg SM-finalen kan förstå hur fjärdegamet såg ut (samma som sista på SM) och det tog kanske max 5 min. (11/2)
I femte blev det lite hårdare men fortfarande mest spel på ett mål (11/3).
Kul att vinna igen men lite tråkigt när matchen helt tar slut efter ett så hårt game.
Måste dock erkänna att jag fuskade då jag hade tagit på mig superdräkten idag annars hade det aldrig funkat.
Se alla resultat HÄR
Måste faktiskt ta och sticka ut hakan lite och tycka att det måste tränas på lite bättre på vissa håll. Annars blir det inte bättre. Inte för att på något sätt trycka ned någon utan för att pusha de som vill att det är tid som gäller om man ska komma någonvart. Ni som hörde Isabella Andersson (friidrottaren som springer tex maraton) under intervju igår då hon fick frågan om vad hon ville ge för tips till de andra svenska tjejerna. Det var ganska enkelt och kärnfullt. "Träna mer" Vill du göra just det tveka inte att höra av (finns mer text om du trycker här)