torsdag 29 april 2010

En vinst och en förlust. Damerna fick tyvärr inte någon vinst idag utan förlorade 3-0 ingen var egentligen nära utom Anna-Carin i ett game.
Herrarna gjorde en stabil insats med tre bra 3-0 vinster. Bara Rasmus förlorade mot Ungerns etta.
Nu väntar lottningen för att se vilka lag vi får möta. Kan bli spännande herrarna kan få någon av Skottland, Irland, Finland eller Tyskland. Den matchen blir 1130.
Damerna möter Belgien 1300.
Båda matcherna lär bli riktigt tuffa.
Ikväll blir det gemensam middag inne i stan.
Laget mot Ungern:
1 R Hult
2 C Drakenberg
3 J Larsson
4 S Victor

Det här är en riktigt bra frukost för en squashspelare. (ni får gissa vem i laget som äter detta) Eller är det det? Hur stor skillnad gör egentligen intagen? Pratade lite med damernas kapten Acke på resan hit om just matens betydelse. Mycket eller litet av kolhydrater?
Tänker inte så mycket på vad jag stoppar i mig men det kanske gör mer än vad man tror? Eller gör det någon skillnad? Bästa är nog att prova lite olika och känna vad som passar bäst för en själv. Sen är det nog viktigt att tro på det man själv gör. Men frukosten ovan är nog lite för "sockrig" för de flesta men kanske passar en av oss i laget.
Om inte annat så lär energin behövas idag då det verkar bli den varmaste dan hitintills. Solen står redan högt på himlen och temperaturen på hallen lär (även utan solen) våra hög då dagen matcher har stor betydelse för resten av turneringen. Sitter på samma buss som dagens motståndare Ungern och de är ovanligt tysta vilket brukar tyda på fokusering. 2-2 räcker för avancemang men vi siktar på ännu en 4-0 vinst.
Damerna spelar sin avgörande match 1130 och har allt i egna händer vinner de har de gjort det mycket bra. Bättre än på mycket länge. Skulle våra jäkligt kul med en vinst idag eller ännu hellre två.
Viva la suede!
(säkert helt fel stavat men kan inte mycket mer franska än så...)