lördag 6 juni 2009

Veckans sista squashpass.

Veckans sista pass blev ännu en match. Det var igår fredag och andra för veckan mot den franske musketören. Kom för dagen stressad ner till Roslagen och det är sällan bra. Min erfarenhet säger mig att om man ska göra något för att öka kvaliteten och även minska skaderisken så se till att värma upp. Tror att många skador kan undvikas med en riktig uppvärmning. Samt att man få kan tänka över vad man ska göra och fokusera på under passet.
Men ibland hinner man inte tyvärr så inget direkt fokus och upplägg för dagen och spelade mycket riktigt med huvudet under armen till en början. Hamnade snabbt under 0-2. Försökte dock fortsätta med att attackera och kom in i det efter hand. Försökte möta alla slag fram från motståndaren med en stoppboll, rak eller cross för att själv träna på attack. Samt att jag försökte ta alla tillfällen att attackera när jag fick läge. Känns som om att spelet har blivit mycket bättre efter veckans träning. Bollträffen är fortsatt mycket bra och rörelsen kommer efter hand. Nu blir det nog två vilodagar under helgen. Sen en match till på måndag innan tävlingen.
Vad? Matchspel
Med? Fransmannen
Var? Roslagshallen
Tid? 1230-1330
Resultat? 3-2 1-0
Övrigt? Träning på den lägre plåten igen. Det är faktiskt ganska stor skillnad.

Högt och lågt....

Fram med måttbanden.
Vilken bana i Sverige har högst plåt?
Och vilken har lägst?
Skicka in ert mått så sätter jag upp en lista. Högst och lägst vinner och även den bana som har störst skillnad (om det finns någon) mellan höger och vänster sida.
Ska genast ner och mäta min egen bana på Gärdet.