onsdag 24 mars 2010

Skriv något vad som helst!

Håller med Gustav Z det saknas lite liv i bloggen just nu.
Den brukar leva lite i symbios med den egna träningen. Och den har också varit livlös senaste tiden men börjat komma igång.
Sen har det inte hänt så mycket. Spelade inte själv i helgen i Malmö tyvärr men var riktigt sugen och fick följa på nätet. Inga större överraskningar tycker jag. Genomklappning av Jangbecker var det mest oväntade egen brist på motivation var grunden och det syntes i resultaten. Utan att ta något från hans banemän men bättre kan han.
Nyfiken undrar säkert om uttagningen till EM och jag kommer inte beröra den innan laget är valt. Verkar ha fått ett litet finger med i spelet där så sätter på munkaveln. Sen kanske någon har gissningar men får ingen hjälp av mig.
I nuläget verkar det svårast att hitta träningsmotstånd. Alla vanliga verkar ha mycket mer att göra tyvärr. Fick dock in ett mycket bra pass igår med klubbkamraten Borgvall. Tror jag sagt det förr men j-vlar vad han kan slå till bollen. Och inte bara hårt även som en robot när det gäller övningar. Vi körde i otroligt högt tempo med otrolig precision.
Tänkte skriva något längre om en ny idol jag fått men blir lite kort. Att se hur Fredrik Johnson genomför veteran-SM. Man blir inte lite imponerad. Att kunna göra det han gör efter att hållit på så länge kräver sin man och jag bockar och bugar för insatsen och hoppas han fortsätter länge till. Se och lär på många plan.

Vilopuls inatt? Länge sedan jag kollade men under 40 slag/minut senast tror jag.
Frukost? Äggröra och yogurt med musli.
Bodyshot? Menar du att sikta på motståndaren med vilje? Nej men klart man önskat att den träffat vissa motståndare ibland.
Kommentarer?