tisdag 23 augusti 2011

Uppdate

Gårdagens match mot Nya Zeeland blev tyvärr en förlust igen.
Jag börjar mot Martin Knight och det blev 4 hårda game och vinst för dem med 3-1. Det var inte så många bollar som skilde och vi kunde lika gärna ha vunnit den.
Sebastian var nästa man på plan och hade sina chanser men fick inte riktigt ordning på spelet och hade ingen riktig linje i sitt spel och förlorade i tre raka.
Joakim följde tyvärr Sebastian linje och kom inte heller upp riktigt till sin standard.
Så chansen att vi går vidare till topp-16 är ganska små om jag räknar rätt. Vi måste slå Hong Kong 3-0 (räknar med att Egypten vinner 3-0 mot Nya Zeeland) då kan vi börja räkna game och tom kanske bollar.
14:00 är det då dags för sista gruppmatchen då mot Hong Kong. Grundtanken Pieter Sjösten förmedlat i veckan är att vi startar om lite på nytt i landslaget och har inget direkt resultatmål utan tar boll för boll och match för match. Sen att se till att spela utan press och njuta av att få spela och se till att ha roligt. Ett mål som vi än så länge har följt nästan perfekt. Glädjen och stämningen i laget är på topp hela tiden och alla kämpar för varandra.
Joakim Larsson sträckte sig lite i sin första match och får vila idag och Alex Christenson får göra seniordebut i landslaget idag. Spelordningen lottas varje dag och idag startar tvåorna följt av treorna och sist ettorna.

I övrigt kan jag meddela att tyskarna har än så länge levererat en prickfri tävling och allt flyter och det finns verkligen extra allt. Allt från fruktkorg till lagen vid match till show på glasbanan. Man skulle kunna önska att de kunde ha gjort något tysk tv som är så fruktansvärt dålig. Det enda man kan kolla på är BBC och de visar nästan bara från Libyen och där är vi väl uppdaterade.
Nu "rast och vila på stället" innan vi beger oss till anläggningen inför match.