fredag 11 maj 2012

Stockholm Squash Open

Ett lite mindre startfält än vanligt i Stockholm Open men ändå helt ok uppslutning.
Inga damer dock då det är seriehelg för dem i Göteborg där elitserien avgörs. (se HÄR)
Pokerproffset Gus Hansen gör comeback på svensk mark då han är på besök för att träna Racketlon med kompisen Stefan Adamsson. De båda spelar i A-klassen.
Henrik Löfvenborg såg ut att glida mot en enkel seger mot junioren och klubbkompisen Mikael Babra men tappade tredje gamet. Han tog sig dock samman och seglade ifrån och tog hem det med 3-1. I den andra väntade stor-matchen (C.Borgvall - A Ahmed) idag blev det dock inget av då Christian Borgvall var tvungen att lämna WO pga av en skadad arm. Trots flertalet försök att vilja spela fick han nej av doktorn och vilar upp sig inför kommande veteran-VM. I elit så kan det bli några bra matcher under morgondagen. Aryan Ahmed som då fick wo idag spelade ju bra senast i Malmö (1-3 mot Seb victor) och kan nog ge Foad Hammouni en del trubbel och det kan bli en bra match. I andra matchen möts svenska mästaren Christian Drakenberg och Henrik Löfvenborg och det kan bli underhållande.
Tävlingen spelas färdigt under lördagen och det blir en mangd bra och tuffa matcher i alla klasser. Så om du har chansen glid ner och kolla finalpasset börjar strax innan 1600 på lördagen och tror det kan finnas gott att smaka på under kvällen för att förhöja stämningen.
Roslagen har sett till att alla matcher sänds direkt från Bana 1 via samma ställe som under SM och det är med god kvalitet ljud- och bildmässigt.
Följ allt HÄR och se resultat HÄR