söndag 28 augusti 2011

Täby Open 2011

Säsongens första tävling är färdigspelad.
Två väntade vinnare som gick smärtfritt genom tävlingen
Josefa Bertilsson vann damelitklassen utan gameförlust. Rasmus Hult fick revansch för förra årets finalmiss och vann enkelt.
Se resultat här
http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C606FA56-6CF3-4D76-AA40-023B99F265B9

Svårt att sova

Att gå och lägga sig och sova brukar aldrig vara något problem men idag är det svårt.
Kan inte riktigt komma till ro. Reste hem idag från Tyskland efter en ganska lång dag. Hela Svenska laget stack redan idag innan avslutningsfesten. Jag flög hem via München och Malmö-gänget körde hem.
Intrycken från VM-veckan är så otroligt många och har både sett och pratat squash så otroligt mycket. Inte minst att det var fyra år sedan det var VM för egen del och då träffa så många spelare man mött längs min ganska så långa "squashgata". 1999 spelade jag VM för fösta gången då i Kairo, Egypten.
Allt ifrån möte med Canadas Shahier Razik som har "märkt mig" med sitt racket då jag hamnade lite nära hans eftersving i en lagmatch under junior-VM 1994 i Christchurch, Nya Zeeland, ärret i underläppen är kvar och han kommer ihåg det också, till storspelare som bl a Palmer, Lincou och Ricketts som man mött på banan. Anthony Ricketts som nu är coach för Australien. Kul att träffa en som

Forslund klar nu även på pappret

Teknova meddelar nu officiellt att även Daniel Forslund är klar för spel till nästa säsong. Kul att ha en riktig legend i svensk squash tillbaka.
En topp-placering lär det nu bli då man även sagt att Joey Barrington kommer att spela alla fem seriehelgerna. Om nu inte Teknova presenterar fler trumfkort innan spelarfönstret stängs. Men nu är essen slut va? Eller?
Hoppas bara mina Växjö-vibbar inte är rätt bara och att de inte blir en ny dagslända.
Läs nyhet från Teknovas egna sida.
Mesta SM vinnaren klar för Teknova SK / Teknova SK - Klubbinfo - Svenskalag.se