måndag 11 april 2011

Nu är laget till EM uttaget!

Fick precis "samtalet" från förbundskapten Pieter Sjösten som meddelade att laget till EM är uttaget och att han pratat med alla spelare. Både de som ska med och de som tyvärr får stanna hemma.
Fick själv ett positivt besked om uttagning vilket var kul ser verkligen fram emot det.
Man kan klart säga att läsarna som röstat här på bloggen skulle göra i stort sett samma jobb som förbundskaptenen. Så det var inga större överraskningar. Detter med från USA vilket stärker upp laget mycket. R Tenant gör då debut i svenska färger och även det ger laget en större styrka och bredd. Helt klart kan man säga att laget är jämnstarkt hela vägen från toppen till botten och det kan ge ett bra resultat. Målsättningen är ju att ta sig tillbaka till topp-8 gruppen och då är det nästan bara vinster som gäller under hela turneringen. Från start till mål.

Laget som åker blir då:
Gustav Detter
Rasmus Hult
Romain Tenant
Sebastian Victor
Christian Drakenberg
Reserv på hemmaplan:
Carl-Johan Löfvenborg

Avresa blir tisdag den 26:e april.

Detter i bra form

Svenska mästaren Gustav Detter verkar vara i bra slag. I debuten i den omtalade Pro Squash Tour (den utan LET) vann han direkt sin första tävling. Bådar gott om Gustav kan vara med på EM och förhoppningsvis blir uttagen till laget som tas ut under dagen.
se HÄR för hela historien