lördag 12 februari 2011

Elitseriehelgen på Roslagen

Alla helgens elitserieresultat finns nu uppe med en fullständig tabell. HÄR
Toppen är nu så jämn den kan bli med tre lag på samma poäng.
Roslagen har en match mer spelad än Intersquash och Malmö.
Roslagen har två matcher nästa helg. Först mot Karlstad där det troligen blir 4 nya poäng sen en match mot Intersquash där det troligen blir knallhårt.
Intersquash har tre matcher där de möter både Malmö och Roslagen på lördagen och sen Linköping på söndagen. Intersquash har då två möten på lördagen som är värda dubbla poäng i jakten om guldet.
Malmö har samma schema som Roslagen men spelar även mot Stockholm.
Malmö lär ta ledningen inför avslutningen i Linköping. De har också det lättaste programmet av de tre i toppen av tabellen och ser ut som favoriter.
Personligen har jag aldrig varit så påhejad någonsin i alla mina år i elitserien (av motståndarlagen) och känns som det kan bli så om jag spelar de kommande matcherna då vi i Stockholm möter både Malmö och Roslagen igen.

Troligen blir nästa helg rejält beroende på vilka utländska spelare som kan komma hem. En snabb titt på vilka som är anmälda i PSA-tävlinger den helgen så hittar jag bara Göteborgs Henrik Mustonen så resten av spelarna kan troligen komma ifrån och de lär behövas för både Malmö och Intersquash.

Elitserien i helgen.

Elitserien fortsätter idag på Roslagshallen.
Det blir som vanligt en viktig helg där striden om toppen fortsätter. Intersquash har bara två matcher medans Malmö har tre. De möter båda lag som ligger i botten.
Det kan kanske bli flertalet utländska inslag då det just varit tävling i Finland och alla listade spelare har förlorat sök senast igår.
Linköpings Tuomi och Nielsen kan vara lediga
Intersquash Frost ledig
Team Göteborgs Mustonen ledig

Det kan bli riktigt avgörande om någon av dessa är på plats.
Intersquash har ledningen och kan nog hålla den om nu inte Malmö tar hem 12 poäng.

Förhoppningar finns att kunna sända direkt från åtminstone någon av banorna.

Världsspelare i div 1

Joe Lee ska enligt Teknovas hemsida spela för Teknovas första-lag. Helt klart intressant och om de nu vinner den divisionen kan de bli att räkna med i ett ev kval till elitserien.
Jimmy Thun spelar två och de skulle kanske kunna skrälla.
se http://www.svenskalag.se/news.asp?teamID=1355&newsID=107707