fredag 2 oktober 2009

Stehårt idag.

Idag 16:00 möts England och Frankrike.
Förhoppningsvis visas matchen på nätet.
Det lär bli stenhårt. England som tappat Nick Matthew pga skada (såg dock att Alister Walker tagit plats i laget) är klart försvagat och Frankrike är riktigt starka på ett och två.
Vet inte vilken ordning de spelar idag men treornas match går nog ganska klart till England. Men Ettornas match mellan Peter Barker och Gregory Gaultier kan bli dagens match. Vem vågar tippa en vinnare där?
Sen möts ju även James Willstrop och Thierry Lincou på tvåornas plats. Samma där stenhårt.
Gissar att England vinner med 2-1 och möter Egypten i final.
Egypten som möter Australien 19:00 idag borde vinna med sitt superlag.
Ramy Ashour (regerande världsmästare) som trea säger väl allt....

Sverige möter Wales om plats 21/22 13:00 idag.
Tyvärr blir detta VM det sämsta VM:et i historien för Sverige. Jämför dock med tex Wales som faktiskt var i final 1999 i Kairo och även hade en viss chans att vinna då Gough hade 8-2 i avgörande game mot A Barada. Många länder har gått fram mycket också.

Det blir till att se framåt för Sverige och bana ny väg. Vet redan nu att jobbet går vidare mot kommande EM i Frankrike och fördelen med motgångar är att allt går att förbättra. Eller motgång och motgång. Ingen match hitintills har ju varit direkt nära till vinst eller förlust. Alla lagmatcher har ju varit tämligen klara resultatmässigt känns det som. Så placeringen är nog ganska riktig men kunde blivit lite bättre med lite mer "tur" i lottningen.

Hoppas på ett bra avslut där Rasmus fortsätter i god form och slår Rob Sutherland. Sen att någon bakom honom tar steget fram och spelar på toppen av sin förmåga.
Kör hårt!