tisdag 17 februari 2009

Oslagbara var temat

Humlan tror jag att jag ska kalla honom från och med nu.
Jag tror nog aldrig att han ska kunna flyga (vinna). Och idag tappade han planenligt till 0-2. Men sen så var det jämt och plötsligt vann han tredje och sen fjärde och av bara farten även femte. John O'Donnel vann igen! Idag slog han en talang som skulle kunna bli så mycket bättre. Mellanbror Abdel Aziz skulle vara så mycket farligare om han la ner mer tid på banan. Spelsinne har han.
Mohammed hade också lite oflyt i sista. John hade en träff på dörren och en helt död i baknicken. Matchbollen vanns av John med en sneträff på servereturen som blev helt otagbar.
Matchen innan var en ganska snabb affär med Kononen i förarsätet mot Runersjö och klara 3-0.
Sen min match mot Intersquash ena egyptiska spelare Amr Swelim som finns på en 46:e plats på världsrankingen. Hamnade i underläge 9-11 i första men kom sedan fram mer och tog två hårda game 11-8 14-12. Tappade sedan 7-11 men vände sedan 3-6 i femte till vinst 11-9 i sista.
Årets match sa någon och kanske det svårt att känna när man är på banan. Visst kändes det ok men jag är aldrig nöjd... Många bollar hamnar fel men visst är det skönt att slå ett helproffs som kommer hela vägen från Kairo för att frälsa sitt lag.
Sista matchen blev också en enkel resa då Badr slog Hammouni med 3-0 bara hårt i sista game.
Och mästarna har fortfarande inte vunnit i källaren på Wittstocksgatan.
De får vänta ett tag till.
Vissa dagar är det kul att tippa fel undrar hur det gick för Göteborg? Får vänta på att Gustav Z lyckas med nästa ordverifierande och meddela...

Elitserien tisdag

Tisdagens matcher är viktiga om bottenlagen ska ha någon chans att blanda sig med i slutspelssnacket.

Men tyvärr kan det bli för tufft.
Team Göteborg åker till Idrottshuset och Växjö ser nog till att ha ett bra lag inför hemmapubliken och borde ta hem alla matcherna. Även om jag inte har någon aning om vilka som spelar. Utom att Fabian Jacobsson är insatt före Robert Magnusson men det hjälper nog inte tyvärr.
Kanske om någon av Göteborgs killar på fjärdesingeln kan kämpa hem en match.

Vi (Stockholms SK) tar emot Intersquash och de har enligt rykte satsat på att ta hem två utlänningar där en av dem spelar som trea (brukar vara Kononen). Det borde betyda att Badr Aziz är tvåa och etta blir någon av deras storstjärnor om inte Kristian Frost kommer från Danmark och går in som tvåa. Men hoppas (alltid kul när toppspelare kommer) att någon av egyptierna Mansi eller Swelim kommer eller Bennett (Men han är nog på flyg på väg österut.)

De blir nog för starka och måste ses som favoriter i alla matcher. Men någon pinne kanske vi kan ta hem nere i den mörka källaren. De har ju aldrig vunnit (se deras egen blogg) nere hos oss så vi får se om trenden fortsätter.

Dagens tips.

Växjö - Team Göteborg 4-0
Stockholms SK - Intersquash 1-3

Men hoppas på David!!
Bollen är ju rund....och banan har fyra väggar...