onsdag 4 maj 2011

Avgörandet i elitserien

Det kommer bli olidlig spännande på lördag. Man undrar om de som la schemat i höstas visste att det skulle bli så otroligt spännande. Tre lag som alla har chansen att ta hem det. Malmö, Intersquash och Roslagen ligger inom tre poäng och de möter alla varandra kan det bli bättre?
Malmö
Jag har ju trott på Malmö hela säsongen och får stå fast vid det. De har också på pappret den lättaste helgen. Om det nu finns sådana. Ett litet hack i skivan kan det dock vara om Casper Grauballe fortfarande är skadad då blir det svårt. Men han lär finnas i truppen och om sen Jocke Larsson kommer hem så har Malmö ett riktigt bra lag. Sen har de en lätt match lördag förmiddag där de troligen tar hem 4 pinnar och får en perfekt uppvärmning inför "finalen" mot Intersquash.
Intersquash
Intersquash som har ett otroligt tufft schema. De börjar mot Linköping fredag kväll. Linköping som troligen tar hem Rasmus Nielsen på förstasingeln och det kan göra en otrolig skillnad. Hult lär få gräva djupt i energireserven då han troligen spelar matcherna Nielsen (fre), Tenant (lör fm) och sist Grauballe. Puh....
Roslagen
Roslagen har en liten chans. De börjar mot Malmö och måste nog vinna där. En spelsugen fransman och två vilt kämpande Löfvenborgare kanske kan göra årets bragd. Hur än speluppställningarna ser ut blir det tufft. Fjärdesingeln går nog oavsett till Malmö men sen blir det nerver....
Lördag morgon blir det sen mot Intersquash och det blir tufft igen. För att avsluta mot Stockholm där det lär behövas 4 poäng igen.

Kan bli hur kul som helst.
Hoppas att någon bjuder på överraskningar.
Synd att man inte har med toppstriden att göra bara utan får agera åskådare.
Ni som har chansen att komma förbi i Linköping ta den.