fredag 2 maj 2008

Damerna vinst och herrarna förlust

Ny vinst för damerna mot Grekland. Josefa började bra och vann med klara 3-0. Anna-Carin fortsatte sedan med en vinst och imorgon spelar de om plats 16-17 mot vinnarna av Ukraina och Ryssland.
Herrarna mötte som vanligt Irland även detta EM och fick igen se sig besegrade. Badr spelade mycket bra men förlorade mot Liam Kenny men fick med sig ett game. Rasmus var mycket piggare och spelade bra men förlorade också. Han hade en riktigt lång match på 105 min med 9-10 i sista game.
När sen Calle förlorade sin match med 3-1 var det inte mycket att göra. Drakenberg vann sin betydelselösa match 2-1.
Imorgon blir det nordiskt derby där Danmark står på menyn. Det ska bli gott!

Förlust igen...

1-3 mot Skottland och ut ur A-gruppen. Badr och Rasmus var först ut och båda hamnade direkt i underläge. Badr fortfarande hämmad av sin skada hade lite häng i andra men förlorade 3-0. Rasmus kom enligt egen kommentar upp i ca 2 procent av sin förmåga och förlorade också 3-0. Laget för Drakenberg och Thoren var då att de var tvungna att vinna 3-0 och inte släppa några poäng. Thoren vann sitt första game men Drakenberg förlorade sitt och därmed var matchen förlorad. Matcherna kortades till 3 game och Thoren vann 2-1 och Drakenberg förlorade 2-1.
Nu är det dags att möta Irland i nästa match 1500. Anders är färdig för turneringen och åker hem ikväll. Damerna möter nu grannarna Finland. Görnerup tror på vinst för damerna.

Två legendariska lag möts

Dödsmatchen igång.Dessa båda lag är de enda två lag genom tiderna utom England som vunnit lag-EM.
Både Rasmus och Badr har precis börjat. Badr förlorade just första game 9-2. Alla bollar räknas idag och det lär bli fyra tuffa matcher. Thoren spelar men är sliten efter igår.