lördag 21 april 2012

Läggmatch??

Det drar ihop som det brukar.
Jag hade ju tippat Malmö som vinnare (se här) innan säsongstart och det verkar som jag kommer få fel.
Nu inför sista seriehelgen är det mycket ändringar. Malmö kommer inte kunna ha med Casper Grauballe (om han inte sticker från slutspelet i Danmark..vilket kanske inte är helt omöjligt) och det försämrar möjligheten klart. Chansen finns ju dock att plocka hem Gustav Detter.....Jangbecker kanske gör comeback också.
Även Intersquash får spela utan sin stjärna Kristian Frost (också slutspel) men de plockar nog hem någon annan. Morten Sörenson kanske? Han spelar inte slutspel eller så tar de hem Marwan el Shorbagy.
Bäst ligger ju så klart Roslagen till då de dels leder med en pinne mot Intersquash och två pinnar mot Malmö. Roslagen har allt i egna händer och ska inte ha några spelare som inte kan än så länge men det finns ju tid kvar att bli skadad och sjuk på...
Men så länge de spelar minst 2-2 mot Malmö så kan de nog sova lugnt men inte mycket mer. Dock har de ju klantat sig förut då de haft chansen.
Intersquash är de som har chansen att förstöra guldfesten för Roslagen om de skräller lite på tredje eller fjärde singeln.