lördag 21 april 2012

Läggmatch??

Det drar ihop som det brukar.
Jag hade ju tippat Malmö som vinnare (se här) innan säsongstart och det verkar som jag kommer få fel.
Nu inför sista seriehelgen är det mycket ändringar. Malmö kommer inte kunna ha med Casper Grauballe (om han inte sticker från slutspelet i Danmark..vilket kanske inte är helt omöjligt) och det försämrar möjligheten klart. Chansen finns ju dock att plocka hem Gustav Detter.....Jangbecker kanske gör comeback också.
Även Intersquash får spela utan sin stjärna Kristian Frost (också slutspel) men de plockar nog hem någon annan. Morten Sörenson kanske? Han spelar inte slutspel eller så tar de hem Marwan el Shorbagy.
Bäst ligger ju så klart Roslagen till då de dels leder med en pinne mot Intersquash och två pinnar mot Malmö. Roslagen har allt i egna händer och ska inte ha några spelare som inte kan än så länge men det finns ju tid kvar att bli skadad och sjuk på...
Men så länge de spelar minst 2-2 mot Malmö så kan de nog sova lugnt men inte mycket mer. Dock har de ju klantat sig förut då de haft chansen.
Intersquash är de som har chansen att förstöra guldfesten för Roslagen om de skräller lite på tredje eller fjärde singeln.
Större under har skett.
Roslagen är dock riktigt stressade verkar det som. Senaste tiden har varje möte med en Roslagare börjat med meningen "du ska inte till Malmö eller hur? Du är skadad eller hur?"
Senast idag fick jag det största leendet på länge när en av Roslagens spelare såg att jag spelade med ett knäskydd (har en skadad menisk men i nuläget känns nästan inget alls). Kommentaren var "Vad har du gjort är du skadad???"
Bakgrunden är att SSK möter Roslagen på fredag och det kan bli käppar i hjulen. Kommentarer som att "du vill ju inte att guldet hamnar i Malmö det måste ju komma till Stockholm" och liknande.
Jag kan säga så mycket att jag ska spela och att jag kommer kämpa mer än vanligt jag lovar. Ju fler kommentarer om att jag kanske skulle kunna lägga mig eller inte vara med lägger bara mer pinnar på brasan. Jag ser gärna att guldet hamnar i Stockholm, Roslagen är ju en av de trevligare klubbarna men ni får spela till er guldet själva. Det är ju bara att be era betalda spelare att visa varför de får just betalt. Jag får inget för att spela i SSK så ni vet ju var pressen finns....
Men hur som helst så ska det mycket till att Roslagen inte tar det hur det än går på fredag.
Så kämpa för det alla så får vi se vad som händer.

Vilka tror ni på?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer visa sig att alla andra lag har fuskat och att SSK tar hem guldet!

/Evig optimist

Ling sa...

Jag tror Roslagen fixar det!