tisdag 5 november 2013

Comeback

Det finns så otroligt mycket man vill skriva om nu men tiden är lite knapp tyvärr.
VM-final igår som på många sätt var otroligt bra. Matthew vinner sin tredje titel efter tre finalbesök. Gaultier som blivit så otroligt mycket roligare att se förlorar ännu en final. Tror det är fjärde finalförlusten. Lider med honom han såg rejält svag ut med franska nerver.
Miss av OS-platsen. Det kändes dock aldrig riktigt nära. Brottning ska ha sin plats i OS det finns andra tveksamma OS-grenar som man skulle kunna byta med. BMX eller beachvolleyboll för att nämna några.
Ny ordförande i förbundet efter lite storm och efter ett märkligt årsmöte (kunde tyvärr inte själv närvara) summeringen va 2 timmar om det som varit och 5 min om framtiden. Oppositionen fick säga vad de ville men verkade inte få så mycket gehör. Men bra att det finns engagemang. Mer av det!
Engagemang ja om vi tar det spåret. Jäklar vad många tycker och klagar. Det finns säkert 1000 saker att förbättra inom svensk squash och det är många som bara klagar. Men det finns få som räcker upp handen då saker ska göras. Det finns ett fåtal anställda och de gör allt de kan. Hela styrelsen sitter där ideellt.
Elitserien startar till helgen. Kommer ett inlägg om det. Teknova seglar upp som guldkandidater.
Landslaget det ska börjas fixas kul att se att många tävlar nu och slåss om platserna. En hektisk period börjar nu 5 helger 4 tävlingstillfällen. Kommer visa en hel del. Kul.
Mer kommer