tisdag 27 mars 2012

Det börjar närma sig igen...

Det är den tiden på året. Säsongen börjar rinna mot sitt slut känns det som och våren knackar på samt att deklarationen dimper ned i brevlådan. Som vanligt och då glömmer man att det finns en hel del kvar på säsongen. En stortävling (Malmö Open), sista seriehelgen för elit (också i Malmö) och då framför allt Europa-mästerskapen för lag.
I år ska även damerna spela och de spelar först då de får börja om i C-gruppen som spelas på Malta. Se info som kommer att uppdateras HÄR
Ny ledare i år är Christina Söderström och han har fått rejäl fart på tjejerna med träning och läger.
Damlaget är uttaget redan nu och de som åker är Anna-Carin Forstadius, Cajsa-Marie Gulin, Josefa Bertilsson och Lovisa Forstadius.
Herrlaget ska spela i Tyskland (se HÄR) denna gång och startar i B-gruppen. Laget är ännu ej uttaget till detta men blir det nog inom en snar framtid.
Nu i helgen kommer båda lagen ha läger för att kolla ev. uttagning samt att slipa formen för de som ska ingå.
Lägret kommer att vara i Stockholm och det kommer att tränas på Gärdets Squashhall och Roslagshallen.
Jag har ingen direkt koll på tiderna för damerna men vet att de bara kör på Roslagshallen under lördag och söndag.
Herrarna startar på fredagskvällen med träning på Gärdets Squashhall för att sedan fortsätta på Roslagshallen lördag och söndag. Den som vill är varmt välkommen ned och kika på träningen och kanske få chansen att snappa upp formbesked eller få lite tips på träning och annat.
Med under helgen är Romain Tenant, Foad Hammouni, André Wikström, Alex Christensson, Joakim Larsson, Sebastian Victor, Ahmed "Bol-Bol" Abdel Aziz, Carl Remle, Carl-Johan Löfvenborg, Christian Drakenberg, Björn Angtoft och Jesper Skarman. Rasmus Hult saknas då han spelar finska ligan.
Tider för herrarna:
Gärdets Squashhall
Fredag 1900-2100
Roslagshallen
Lördag 1000-1200 och 1500-1700
Söndag 1000-1200
Ta chansen och kom ned och titta så ses vi i helgen!