onsdag 28 april 2010

Tre enkla vinster. Herrarna vann 4-0 mot Slovakien och Luxemburg och damerna 3-0 mot Polen. Imorgon blir det gruppfinaler för båda lagen. Herrarna spelar mot Ungern och damerna möter Skottland. Båda lagen har vinstchans. Herrarna känns som om de har en lite större chans.
Utanför banan så är klubben vi spelar på mycket bra. 12 banor squash, tennisbanor, paddelbanor, golfbana och 4 pooler. Poolområdet som är välbesökt av alla spelare. Svårast är att hålla sig från solen som tar mycket energi.
Inför imorgon behåller damerna sin vinnande uppställning där Lovisa vilar. Herrarnas lag tas ut imorgon vid frukost då statusen på spelarna tas.
Det är otroligt varmt på banorna och det känns ibland som om det är ett helt annat spel än hemma. Lite som om vi.spelar mer av grustennis och duellerna blir riktigt långa och det är riktigt svårt att avgöra bollen. Imorgon blir det till att bekänna färg och verkligen se till att vinna för att spela om platserna 5 till 12. Målet för herrarna är att ta sig tillbaka i A-gruppen. Infrias det målet har damernas kapten lovat att hyveln åker fram och håret åker av. Så det finns mycket att kämpa för.