lördag 27 augusti 2011

Vinst igen.

Alex Christenson gick in i laget idag och fick en välförtjänt vinst efter 5 game i matchen mot Ukraina.
I matchen innan hade jag vunnit med 3-0 och Alex tog sedan kommandot och gick upp till 2-0 tappade sedan ett hårt tredje och såg inte alls ut som en vinnare i fjärde. Men tog sig sedan samman i femte och avgjorde matchen och tog då sin första vinst i herrlandslaget.
Detta betyder att vi slutar på en historisk 29:e plats. Historisk då det är den sämsta någonsin.
Se alla resultat http://www.squashsite.co.uk/mwt/results_listing.htm
"Resultat ljuger aldrig" säger förbundskapten Pieter Sjösten. Och det stämmer troligen bra. Hittar inte direkt något lag som vi har framför oss som vi slår i nuläget och 29 är en ganska precis siffra. Alla andra länder har kommit ikapp och gått förbi. Vi har tappat och måste ändra något för att komma tillbaka.
Laget som spelade nu är (med något undantag) ganska ungt och borde kunna gå och bygga på.  Det ska komma en ny elitplan som presenteras på framtidshelgen på Bosön. Ska bli intressant och se vad den innebär och om den kommer att förbättra. Se http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSquashforbundet/Nyheter/SvenskSquashmotFramtiden-anmaler/

Vill sen också passa på och tacka Pieter Sjösten, Alex Christenson, Sebastian Victor och Joakim Larsson för en kul vecka.