söndag 25 mars 2012

Färdigspelat

Kommer ett längre inlägg men här finns film och en mängd bilder från söndagens matcher på Kungliga och veteran-SM.
HÄR

Veteran-SM

Idag avgöra veteran-SM på Kungliga Tennishallen. Det är andra året jag får vara med och det är riktigt kul. Många kända namn och i och med att åldern är det som avgör vilken klass man spelar så blir det nya möten. Jag spelar idag semifinal mot Erik Hemmingsson en spelare jag mött otaliga gånger men för väldigt länge sedan. Vi mötes i juniorklasserna för sådär 20 är sedan. Sånt tycker jag är kul när saker går igen.
Det blir en mängd roliga matcher idag. Herrar Ö40 blir nog den största behållningen. Två semifinaler med först Borgvall-Ulvsbäck som är en oviss historia. Sen ännu en med två legender. En spelare som förundrar alla med sin spelstil. M Kallio som likt en humla gör och spelar så bra som han egentligen inte kan men har gjort så i evinnerlig tid. Han stöter på en av de största, Fredrik Johnson, och det kan bli riktigt sevärt.
Sen spelare som Almström, Zimdahl, Wahlstedt, Vasiliou, Westergren för att nämna några. Bara fina namn. Ta chansen och kom ner för att se historia skrivas och om inte det räcket så kan man kika på framtiden på våningen ovanför där juniorerna avgör sitt GP.
Se matcher och tider HÄR

Ses där och glöm inte ätt ställa om klockan!