tisdag 29 april 2014

Allt går runt

Allt går igen. Samma sak år efter år. Lite av orsaken till att det blivit lite skrivet här på bloggen. Har svårt att hitta något att skriva om även om det såklart händer mycket nytt men känns som det blir lite samma spår bara. 
Startade bloggen för att skriva om lag-EM för ett antal år sen och är nu på väg till ännu ett EM. Detta år I en helt ny sits då jag för första gången är med även som förbundskapten för laget. Känns både stort och spännade. hela detta år framförallt mot slutet nu har bjudit på en många tankar. Uttagningen är aldrig enkel och man vill få det så bra som möjligt. Samtidigt vet man att en del kommer bli glada samtidigt som några kommer bli både arga och frustrerade. De som blir arga hörs mest. Vet själv då man hamnat i sitsen själv förut. Senast 17 år sen då det blev ett nej från förbundskaptenen då. Men för egen del då en knuten hand i fickan och ner med huvudet och nu 16 året i landslaget. Hoppas att fler tänker på samma sätt.
Det blir faktiskt just 16:e året i rad jag firar valborg på annan plats än hemma.
För allt går runt. Deklarationen är som vanligt inte fixad, det börjar bli varmt i kläderna hemma och svettiga fötter, Champions league semifinaler och snooker VM från the Crucible.

Är snart framme på plats i Riccione där årets VM spelas hade tur att springa på det tyska laget på flygplatsen och fick åka med dem från Bologna. Imorgon startar vi gruppspelet mot Irland och en vinst där kan öppna alla dörrar vilket betyder att vi måste vara på tårna direkt. Men inget är klart då vi också måste slå Norge men det borde åtminstone på pappret vara mindre svårt. Två lag går vidare från gruppen och går sen mot gruppen med Israel, Belgien och Wales. 

Ska bli kul som vanligt och tror vi kan pressa ur det mesta ur detta lag.
För att få cirkeln sluten om inte annat nu kör vi. 

Det kommer att finnas livescore och även sändning får se vad nätet på hallen står för så försöker vi uppdatera och meddela oss så mycket som möjligt. Återkommer med länkar till detta.