torsdag 31 mars 2011

Full fart i huvudstaden!

Alla utom de svenska damerna är på banan i helgen.
Juniorerna, veteranerna och herrarna!
Herrarna har landslagsläger på Roslagshallen som uppladdning inför EM och den kommande uttagningen. Hela styrkan ska vara på plats samt några inbjudna för att träna matcher samt att finslipa formen.
På Kungliga är det veteranerna igång med veteran-SM för både damer och herrar. Där kan det bli en mängd sevärda matcher
Samtidigt spelar juniorerna ett Junior GP (lottning HÄR) på samma plats som veteranerna. Kul att blanda gammalt och ungt det lär bli många matcher på Kungliga under helgen.
De enda som då inte officiellt är igång är damerna som inte har något läger. Förbundet har beslutat att inte skicka ett damlag till Finland för lag-EM (länk till lag-EM HÄR) detta år. Skälet till det är att damerna inte presterat tillräckligt och det blir inga aktiviteter för dem för resten av säsongen. Målet är att de ska vara tillbaka till nästa års EM och då göra en nystart den säsongen och starta i div 3:s EM.
Herrlandslagslägret börjar imorgon fredag och håller på hela helgen. Det finns nog bra chans att titta ned på Roslagshallen för att tjuvkika lite samt att snappa upp en del. Bla kommer mannen alla snackar om vara med och sparra lite. (igår pratade jag med fem olika personer innan lunch som frågade om honom) Thoboki från Sydafrika som spelar för Enskede se videos från match mot Hult HÄR.
Det är dubbla pass på lördagen och söndagen. Det är näst sista chansen för spelarna att visa upp sig inför uttagningen av EM-laget. Malmö Open helgen efter är sista chansen då laget tas ut måndag dagen efter den tävlingen.

Tipsen så långt

Så här långt ligger tipsen så här inför veteran-SM:s tipstävling.
Många tycker lika och det finn sett gäng klara favoriter.

UPPDATERAD fredag 1/4 nu med rätt e-mailadress

DÖ45 C-M Gulin 100%
DÖ50 T Dahl 100%
HÖ35 C Drakenberg 100%
HÖ40 D Hirsch 33% M Kallio 33% C-H Ronge 17% J Wahlberg 17%
HÖ45 F Johnson 83% J Ulvsbäck 17%
HÖ50 B Almström 100%
HÖ55 J Zimdahl 100%
HÖ60 J Stålberg 33% P Karlsson 67%
HÖ65 P Saagpakk 100%

Skicka in svar till christian@squashdraken.net innan starten imorgon.
Priser till flest rätt!

Kandidater till Tävlingskommittén!

Nu har ni alla chansen att kunna påverka. Tror att de flesta av er läsare av denna blogg vill squashen väl och många har riktigt bra idéer och tycker till om både det ena och det andra. Det märks på de kommentarer och annat som ni skriver in.
Ta nu chansen att kanske kunna påverka på riktigt.
Som ni säkert har läst på squash.se så söker förbundet nya medlemmar till tävlingskommittén (TK). se artikel HÄR
Fundera på om du själv vill eller om det finns någon annan i din klubb som kanske kan vara en tillgång för TK och då förhoppningsvis sporten i slutändan.