onsdag 24 augusti 2011

Tyskarna bjuder till fest

Drygt 1000 tyskar på läktaren inför första matchen i 8-delen i matchen Egypten-Tyskland. Det är ett sånt tryck som jag nog bara sett en gång innan (då Barada i vm-final mot Nicol ute vid pyramiderna i Egypten 1999)
Första bollen till Tysklands Kandra mot Shorbagy och publiken "goes bananas"
Igår fick domaren säga till publiken att vara tysta då tyskarna mötte England.


Sverige-Schweiz 1-2

Äntligen en matchvinst. Jocke tog lagets första vinst under detta VM och spelade riktigt bra med huvudet på rätt plats. Jag hade mina chanser och ledde 2-1 mot Müller men tappade tyvärr i de två sista och var inte nära.
Seb hade sina chanser i första och ledde 10-8 men tappade tyvärr det. Tappade även  andra men spelade sedan upp sig rejält i tredje och det kändes som det var på väg åt vårt håll. Fick dock en dålig start i fjärde och fick sedan bara jaga.
Återigen läge att bryta ihop en stund för att sedan likt fågel Fenix komma igen.
Imorgon blir det match mot Sydkorea och det känns som om lagets första lagvinst kommer då.

Schweiz idag


Sebastian började bra igår och stretade emot bra. Men räckte inte hela vägen. Tyvärr var varken jag eller Alex inte ens nära. Tyckte själv att jag spelade dåligt men enligt Pieters squashöga kommer Max Lee, som jag då mötte, bli topp-20 inom ett år. Så lite kanske hade med det att göra.
Idag börjar då slutspelet och vi spelar om platserna 17-32. Schweiz står som motståndare och vi spelar idag klockan 13.30 och hoppas kunna sända ifrån vår bana igen. Se länken ovan när det drar ihop sig. Vi kommer inte kunna uppdatera med resultat men se här
för resultaten.