lördag 9 juli 2011

Starstruck

Sprang även i år Jordgubbsloppet i Jättendal uppe vid vår sommarstuga. Hade ju förmånen att vinna förra året men i år blev det lite för tufft. Gick upp en klass och sprang nu  sträckan 12.8 km i jordgubbslandet. Strax innan start visade det sig det fanns fint folk i fältet när Charlotte Kalla värmde upp. Tog direkt rygg på henne efter start och höll den sen i ca 3 km innan jag tackade för resan och gick förbi.
Årets lopp var riktigt varmt och det var några riktigt tunga stigningar. Kalla höll sig bakhasorna hela loppet och var riktigt stark uppför. Jäklar vilket energiknippe! Men inte ofta man får slå en olympisk mästare!
Kom in på en 8:e plats på tiden 49:24. Fick ett litet tack av Charlotte och en bild som tack för draghjälpen. Annars sprang Fredrik Allbecker (Sundsvall SC) samt några squashtjeher. Kul lopp igen och siktar på att bli bättre till nästa år.
Se www.jordgubbsloppet.se för resultat och info. Nu blir det sedvanlig fest och om nu någon tänker springa nästa år så säg till så kan vi nog fixa sängplats.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Gott att höra om din ambition att hålla formen även under sommarmånaderna.
Väldigt acceptabel tid tycker jag. Hoppas du kör lite löpskolning då och då - det brukar göra underverk på tider utan att man behöver bli starkare eller uthålligare.
Kolla här t ex:
http://www.youtube.com/watch?v=MIfqFjKiRO8
Må väl hälsar en gammal gubbe!

Anonym sa...

Inte illa att slå CK. Imponerande!
/A

Gustav Z sa...

Topp 10 grattis!!
Väldigt impad av Kallas tid! Det är klart att hon har kondis och benmuskler som en häst men om man jämför era fysiologiska förutsättningar och beaktar att även du får kallas topptränad så är jag faktiskt förvånad att hon sprang jämnt med dig. Väldigt starkt!

Squashdraken sa...

Tack för tipsen "gamla gubben"

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha någon chans att hänga med Kalla därav att jag la mig i rygg på henne. (någon i min familj menade att utsikten var så bra....)
Betänk ändå att hon håller på med en utpräglad uthållighetssport till skillnad från mig och tränar nog en hel del fler timmar. Sen vet vi ju inte om hon gick på max det gjorde jag nog även om jag kanske skulle startat snabbare (fegade ur lite då jag la mig bakom henne kändes det ändå som)
Nästa år ska det gå fortare!