söndag 1 april 2012

Helgens knall!

En stor knall i landslaget dessvärre. Tyvärr kommer Rasmus Hult inte kunna vara med under EM. Jobb står i vägen mitt under EM (ett viktigt event som tyvärr inte gick att flytta på) och även om möjlighet att få ner Rasmus mot slutet av veckan så blev det ett nej från förbundskaptenen att göra detta utan de vill satsa på ett lag som kan vara med hela veckan. Vilket kan vara förståeligt.
Det är ju så klart ett avbräck då Rasmus tillför en hög kvalité men som så många gånger förr så får de som blir uttagna istället då ta över stafettpinnen och kliva upp ett steg och prestera.
Tror just det kommer hända och de som nu får chansen (laget tas ut efter Malmö Open) kommer få det hett om öronen om de inte visar full fart och att de kämpar hela vägen.
Har länge letat efter någon som kan göra just detta och drar med sig några i det.
På landslagslägret var C-J Löfvenborg, Sebastian Victor, Alex Christensson, André Wikström, Carl Remle, Bol-Bol Aziz, Romain Tenant och Christian Drakenberg med och fightades. Dagens pass var återigen med hör intensitet och under den avslutande fysträningen kämpa alla rejält vilket var kul att se.
Sen finns det ju också några fler som slåss om platserna som inte kunde vara med som Jocke Larsson och Foad Hammouni.
Vem tar chansen?
Kan samtidigt tipsa om P3 sport som har en hel del roliga avsnitt tex för den som vill göra ett eget Mirakel (HÄR)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu när det inte längre är första april törs man kommentera att man hoppas att det där var ett aprilskämt.

Christian Drakenberg sa...

Nej tyvärr var detta inget skämt. Utan helt sant.

Anonym sa...

Trist att de bästa inte kan vara med.
Men borde man inte kunna styra upp det bättre? Det är ju andra i rad.

Anonym sa...

Tråkigt det där med Rasmus. Men han gör ju förstås som han vill.

Jag hoppas de unga motiverade spelarna, som t.ex. Babra, kan ta några kliv framåt snart så att de blir ordinarie i landslaget.

Anonym sa...

Givetvis tråkigt och en kraftig försvagning av laget. Dock måste man förstå om Rasmus vill prioritera jobbet, precis som det är viktigt att vi har spelare i ett landslag som VILL spela i ett landslag och är beredda att offra jobb eller studier för det, då detta är vad som krävs. Jag hoppas landslagslednigen bygger vidare på det laget som var och spelade VM i höst och försöker att ha så unga och nya spelare som möjligt i laget,något vi kanske kunde se ett smakprov av på de som var med på lägret . Vi befinner oss just nu i ett generationsbyte och kan med hjälp av Christians fantastiska kvaliteter bygga ett lag för framtiden. Länder som har gått om oss så som Tjeckien, Tyskland och Danmark har under många år haft samma unga lag. Till exempel kom Danmark för tre år sedan på en 13e plats och samma lag spelar i år för en plats i topp 8. Vi måste våga bygga och våga förlora detta är det enda sättet att nå framgång om några år!! Viktigt att vara positiva!!