tisdag 11 oktober 2011

Lottning Enskede Cup 2011

Lottningen till helgens tävling är färdig.
Båda Sveriges ettor finns med och Enskede har verkligen försökt fixa runt om. Så se till att komma ned och titta om du inte spelar. Se lottning.  tournamentsoftware.com - Enskede Squash Cup 2011 - Organization

8 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.squashsite.co.uk/2009/wsfsquashgame.htm

In o köp!!!! :)

Anonym sa...

110 starter i Enskede, riktigt kul, ser fram emot en bra helg!

Peter B sa...

Här har ni ett möjligt tillägg vad gäller tävlingsmoment:

http://offthebench.nbcsports.com/2011/10/12/getting-hit-in-the-back-by-a-175-mph-squash-ball-leaves-a-hole-who-knew-video/

Notera att Cameron Pilley nu har tagit över världsrekordet vad gäller hårdaste slaget med 175 mph!!!

Peter B sa...

Detta med pep-talk mellan gamen är en något svår sak att fundera lite över. Själv tycker jag det är himla gott att bli lite ompysslad och peppad men det gäller förstås inte alla. Ibland inser man för sent att man kanske borde hållt tyst och låtit personen vara ifred. Här har ni lite tips i alla fall:
http://www.prosquashtour.net/2011/news/Between%20Games%20Coaching.html

Anonym sa...

Vad är det för regler som gäller vid ändringar i en redan lottad tävling?

Noterar att man i Enskede i C-klassen lottade in en person som inte längre var C-spelare. När det upptäcktes så tog man helt enkelt bort den spelaren och det är nu endast en spelare som är 1/2 seedad. Det leder ju till en viss obalans mellan övre och nedre halvan.

Liknande sak hände i Täby nyligen. Någon blev inte inlottad i den klass man skulle vara i. När det upptäcktes tryckte man helt enkelt in den personen i lottningen där det fanns en lucka. Känns ju inte helt ok kan jag tycka.

Jag undrar om det inte finns ett regelverk kring detta och i så fall lite om vad som gäller. Verkar nu vara lite vilda västern. Nån som vet?

"Rasmus"

Squashdraken sa...

@Rasmus Jag vet eller borde veta då jag numer sitter i förbundets Tävlingskommitté.
Nej det finns tyvärr ingen regel om det. Det beslutas från fall till fall. Det är nog en sak som vi säkert kommer ta upp nu när TK är igång igen med nya medlemmar.

I detta fallet lyckades en spelare ta sig förbi kollen och blev inlottad i fel klass. Tävlingskommittén tog då beslutet, då det uppdagades att ta bort den spelaren och den reserv som fanns fick ta hans plats.

Så lite "vilda västern" kanske men vi hoppas det ska bli rätt trots det. ;-)

Anonym sa...

Haha Leo you sneaky bastard! :)

Squashdraken sa...

Kontrar med 25-27 november är det senaste jag hört och info kommer