torsdag 7 april 2011

Malmö Open och Dunlop Cup

I helgen som kommer spelas det två tävlingar samtidigt.
Malmö Open söder och Dunlop Cup i öster.
Malmö Open som är den sista GP-tävlingen för året och även den sista tävlingen som ligger till grund för uttagning av det svenska herr-EM-laget.
Ska bli kul att se vad en spelare som Thoboki Moholo kan göra och kanske störa några av topp-spelarna.
Har spelat mot honom ett par gånger pch känns helt klart som en spelare som kan störa alla de spelare som finns på svenska rankingen t o m kanske vinna.
Thoboki som kommer från Sydafrika och är på besök i Stockholm för att träna och spela. Han spelar för Enskede SC och har även hunnit vara med på det svenska landslagslägret förra helgen.
Favorit får sverigeettan Rasmus Hult vara som vunnit de flesta av GP-tävlingarna i år och leder GP-serien ointagligt. Liten comeback gör Joakim Larsson som inte setts så mycket på svensk mark under säsongen. Med är även spelare som S Victor, A Christenson, A Wikström och C-J Löfvenborg. Alla dessa slåss om en plats bland de främsta och även för att ta en plats i EM-laget.
Om man följer röstningen på denna sida står det mellan just dessa. Majoriteten vekar vara klara på att laget ska bestå av en stomme av R Hult, G Detter, C Drakenberg och R Tenant där S Victor står som favorit till sista platsen.
Lottningen har tyvärr inte kommit ut ännu men lär göra det vilken sekund som helst vilket den borde göra tävlingen börjar på lördag. se HÄR
Samtidigt som detta spelas tävling i Stockholm på Gärdets Squashhall, Dunlop Cup 2011 där det spelas i klasserna A-D.
Se lottningar som är färdiga HÄR
Som sig bör kör vi en tipstävling och nu på båda tävlingarna samtidigt.
Dvs hitta vinnare i alla klasser i både Malmö Open och Dunlop Cup.
Fri omsträngning och 2 st grepplindor till flest rätt. (Rack måste lämnas till mig för omsträngning annars skickar jag senor)
Skicka svar till christian@squashdraken.net

Lycka till!


Inga kommentarer: