torsdag 7 april 2011

Malmö Open - lottningen färdig!

Nu är lottningen ute och det ser riktigt intressant ut. se HÄR
Första omgången mellan T Moholo och A Christenson kan bli tuff. Inte minst att de spelar 09:30.
Sen vinnaren där får det hett direkt ett par timmar senare mot Joakim Larsson i kvartsfinal klockan 12:00.
Samtidigt som den matchen spelar C-J Löfvenborg mot troligen A Wikström (som borde slå D Mcalpine i sin första). Det brukar blir tufft.
Vinnarna i dessa matcher möts sen i semifinal 16:00.
Känns helt omöjligt att hitta vinnare på den halvan. C-J Löfvenborg får stå som en liten favorit men det känns som om vem som helst kan ta sig igenom. Kanske t o m Thoboki kan röra om i grytan om han orkar distansen ut med tre matcher på en dag.
På övre halvan som är klart klenare på pappret så känns det som en enkel transport för R Hult om nu inte S Victor vill annorlunda i en ev semifinal. Han har "himmaplan" och kan kanske få hjälp av det.
Kul med så många intressanta matcher och det lär bli kamp om det då EM ligger runt hörnet och alla vill dit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror på Rasmus och Thoboki lirar i final men där vinner Rasmus med 3-1 pga tuffare väg fram till slutmatchen för Thoboki.
Sen hoppas jag för Thobokis skull att han snart kommer vidare till större utmaningar och får bättre sparring för att kunna utvecklas.
Med rätt träning - HÅRD och genomtänkt, samt bra matchning så kan det vara en kille som inom några år är ett namn inom PSA.
Han har vad jag förstår Amerikanskt medborgarskap och kommer han till rätt stad kan han få fantastiska möjligheter.
Önskar så att jag kunde hitta en Svensk spelare som jag känner lika stor optimism för. Jo, kanske en förresten - Mikael Babra. Hoppas han snart får möjlighet att bo och träna utomlands. England vore nog en bra plantskola för honom men det finns flera länder som Frankrike, Spanien och Tyskland som är på g.