söndag 5 december 2010

A trip down memorylane

Fyllt av legendarer.
Undrar vem det blir i år.
Vad tror ni?

Klicka här

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har inte kollat oddsen men jag gissar att Shabana och Matthew ligger bäst till hos bookmakers. Själv tror jag på Gaultier.

Det blir inte världsettan Ashour iallafall... Han hoppade på ett ben och tappade ett, nästan två, gem mot dansken Frost (har jag för mig att det var).

Gustav Z sa...

Ja Kristian Frost, nej Ashour är plötsligt en högoddsare.
Shabanas formkurva väldigt stigande och såg stark ut i första omgången. Kan Darwish vinna två turneringar i rad? Nej jag tror inte han är tillräkligt stark, Gaultier är lite för svag i huvudet och med två finalförluster i bagaget tror jag det blir för tufft. Jimbo såg rätt seg och tung ut i första omgången, tror det är för lång turnering för honom. Just längden på turnering borgar för Matthew som jag tror och hoppas står som slutsegrare.

Anonym sa...

Jag tyckte att Willstrop såg ovanligt stark ut i andra omg.
Visst kanske inte motståndet var det det bästa, men jag sätter mina slantar på Willstrop.
Hoppas, det gör jag att Palmer vinner.

Nalle

Anonym sa...

Står mellan Karim, Jimbo o Gaultier...

Hoppas på Gaultier!!

//TG

Anonym sa...

Det vore fantastiskt om Palmer vann. Tyvärr tror jag inte det är möjligt.

Willstrop såg väldigt stark ut mot Golan, trots att Golan fortfarande är rostig och inte har nått samma nivå han höll innan skadan. Men jag tror inte Willstrops kropp kommer att vara hundraprocentig under hela turneringen och därmed håller han inte hela vägen.

Om bara Gaultier kan hålla uppe fokus och hålla nerverna i styr så kan han gå hela vägen i år.

Gustav Z sa...

Såg inte Jimbo i andra omgången men det är ju kul om han kommit igång. Med Ramy ute ur leken så är han ju på den klart enklare delen av schemat. Där står nog finalplatsen mellan honom och Karim Darwish om inte Barker eller Selby kan skrälla. Jag tor iaf det blir klart lättare kvartsfinaler för favoriterna på denna halvan. På övre halvan har vi Gaultier, Matthew, Shabana samt Lincou, och Palmer så där blir det garanterat tuffa kvartsfinaler för alla inblandade. Kanske ändå Darwish glider upp som lite favorit för mig...

Anonym sa...

Hoppas på Gaultier men tror på Matthew.

Gustav Z sa...

Gaultier verkar vara lite av en publikfavorit? Jag gillar iofs honom men trodde den allmänna åsikten om hon var att han var en tjurig fransman som uppför sig lite tveksamt.

Unknown sa...

Hoppas på Shabana men det känns som om Darwish tar hem det.
Men det skulle vara kul med en riktig skräll.
Tänk om Azlan eller Shorbagy skulle ta hem det.

Anonym sa...

Shabana ser riktigt vass ut nu mot Azlan. Tror Shabana kan ligga bra till om han fortsätter på samma vis. Angående Gaultier så håller jag med om att han kan va rätt tjurig, men tycker han är värd en stor seger efter att ha varit så nära ett antal gånger.

Peter sa...

Shabana eller Gaultier är mitt tips men det känns väldans öppet. Tror även att Darwish kan ta det.
Kul att kika på Bet365 även om inte bilden är på topp.