fredag 14 augusti 2009

Om du inte får nog...och segt med OS

Om nu abstinensen blir för stor kan du ju använda denna lilla applikation om du äger in iPhone.

Fortfarande seg på att det inte blir något OS.
Har bara så svårt att se Tiger Woods bli mer glad för en vinst i OS än om han skulle vinna i US Open eller British Open. Mycket tveksamt om han ens kommer att vara med på ett OS. Undrar om han kommer bo i OS-byn??? Inget ont om Tiger men OS-andan känns så långt borta bara...
Se PSA:s huvudman Alex Gough kommentera saken. Man kan nästan se hur han biter sig i tungan och nyper sig själv när han svarar på frågorna... HÄR

3 kommentarer:

Gustav Z sa...

Som jag förstår det så skall de 15 högst rankade golfspelarna vara automatiskt kvalificerade och resten av startfältet skall vara från diverse länder.

Detta torde betyda att en stor del av de som har kapacitet att vinna en Major inte kommer vara med. Kommer OS-golfen få hög status? I think not...

Bobo af E sa...

Två kommentarer:

1.
Applikationen för iphone är ju jättekul! Ser ut som det är en hel del let och stroke situationer i videon bara...

2.
Enormt synd för squashen att inte bli OS idrott. Detta var nog den stora chansen när OS går i England som ju är en stor squashnation. Kommer att bli betydligt mindre odds framöver, om inte OS hamnar i Kairo.

Slutsats, vi får hålla till godo med iPhone. Trist!

Peter B sa...

Att Squash sannolikt missar OS är himla trist men inte så förvånande. Tycker dock inte man skall förtvivla utan istället köra på och utveckla sporten utanför det största spektaklet. Nog är det väl roligare att hålla på med en sport som är stor när det inte är OS och inte som gång och rodd bara syns vart fjärde år. Som gammal roddare tycker jag förstås att det är synd att vi inte får se mer av denna ädla sport på TV men sånt är livet.
Det kunde varit värre.....

Nu tycker jag att man skall kavla upp ärmarna och visa OS gubarna vad dom har missat!

En lite stilla undran kan jag inte låta bli att vädra:
Var fanns den Svenska squashen i jakten på en OS plats? Varför inte snacka mer om det och låta det höras vid dom tillfällen som ges åtminstone.
Kanske har jag missat något - sannolikt är det så, dement som jag ju är enligt vissa... - men har ni hört något från förbundet om denna OS satsning?

Fast nu skiter vi i det och sticker iväg ut och har kul på banan istället.

Jävlar vilken massa nickshots som skall sättas i år!!

Ha det
Peter