fredag 6 mars 2009

intressant helg som kommer

I helgen avgörs vilka lag som tar sig till slutspel i elitserien. Tre lag är i princip helt klara och ett helt borta. Team Göteborg ligger sist och har ingen chans att ta sig förbi lagen framför om inte vinden vänder och solen inte går upp. Men lär kämpa på med seriens enda helt egna lag. Det är bra då man vänt trenden då Team Göteborg var historiens första lag med som spelade med mer än en utländsk spelare. Då man använde sig av de danska tvillingarna Korsbjerg.
Stockholms SK har en liten chans att ta sig förbi Växjö men behöver hjälp från andra samt att första matchen är viktig då just Växjö och Stockholms SK möts. En match värda dubbla poäng där Växjö ligger före med 4 poäng.
Men Växjö har aviserat att de kan ha problem med att få ihop bästa lag. Så det kan bli en jämn avslutning runt strecket.
I toppen blir det också hårt då laget som kommer etta borde få en klart enklare semifinal och det kan vara mycket värt i jakten på guldet.
Malmö leder med en poäng över Intersquash som i sin tur har en poäng ner till Roslagen.
Malmö tar nog inte hjälp av sin amerikan Gilly Lane som är upptagen i den franska serien i helgen. Men både Intersquash och Roslagen har inte heller sina bästa lag så det blir jämt här också.
Gissar på att Roslagen tar första platsen med Intersquash som tvåa. Trea blir Malmö men inte långt efter det blir nog bara någon eller några poäng som skiljer alla tre lagen i toppen.
Matcherna spelas på Kunglig tennishallen under helgen.
Lördag 1200 och 1600
Söndag 1100
Alla lag kommer att finnas på plats under helgen så det blir många bra och viktiga matcher att titta på.

Inga kommentarer: