torsdag 5 mars 2009

Badr i Kairo

Har precis fått bekräftat varför Badr inte var med i veckans seriematch. Det är en många som har frågat och det rykte som jag har hört stämde.
Han har för tillfället flyttat till Kairo, Egypten. Där har han fått en provanställning och jobbar på svenska exportrådet.
Så ska du starta en verksamhet i Egypten vet du vart du ska vända dig. (Pyramidspel kanske skulle vara något...)
Detta har gjort det svårt att komma hem han missar troligen helgens matcher också på Kungliga tennishallen. Intersquash är ju i princip helt klara så det ska gå bra ändå.
Förhoppningsvis får han bra sparring då det ska finnas "lite" bra spelare i Egypten (läs många...)
Han stack i princip ditekt efter Case Swedish Open och var tvungen att bestämma sig snabbt.
Han hälsar att de har över 20 grader och sol så han klagar inte.
Återkommer med en analys om helgens matcher på Kungliga Tennishallen där elitserien ska spela sin sista omgång innan slutspel.

4 kommentarer:

Gustav Z sa...

Hur många banor har de på Kungliga tennishallen? Är de sköna?

Draken sa...

De har åtta på två våningar.
3 med glasbakvägg och 5 utan.

Helt ok kanske en av de snabbare frontväggarna som finns.

Gustav Z sa...

Ok, kul att spela på en hall man inte varit på innan. Har de någon klubbverksamhet där också? Har någon av banorna med gladvägg läktare? Hoppas på några bra toppmatcher i helgen när de slutgiltiga platserna skall fördelas.

Gustav Z sa...

Tänk va roligt det vore om Badr fick bra träning i Egypten och kunde utvecklas ytterligare ett steg som Squashspelare. Kanske kan han komma hem med nyvunna erfarenheter och hjälpa till att höja nivån i Sverige.

Har han varit ofta och tränat i Egypten? I så fall kanske man inte kan ha för stora förhoppningar på förändringar. Hoppas inte jobbet tar för mycket tid bara!