onsdag 20 augusti 2008

Samma visa

Det är alltid likadant efter varje sommar. Det spelar ingen roll hur mycket man tränat. Timingen är borta i slagen och rörelseschemat är helt uppåt väggarna. Man tycker att det här kommer aldrig funka bäst att lägga av. Men i och med att jag har varit i samma situation förut så vet jag att det brukar lösa sig med tiden. Hoppas det är så i år också....
Denna sommar har dock varit den sämsta sent squashmässigt någonsin. Av flera skäl. Det har inte blivit många timmar på banan men destå fler i skogen.
Nu har squashsäsongen dragit igång och timmarna på banan lär bli fler. Men just nu känns det helt fel. Idag kan det varit kanske två tre bollar som gick som man ville. Annars var det riktigt dåligt.
Man måste lida med Susanna Kallur efter feltrampet i förrgår men man hon är nog det mest positiva man kan hitta. Jag tror inte det är något påklistrat när hon i intervjuen säger:"det enda man kan vänta sig är det oväntade"
Kan man vänta sig mer?
Något att ta efter.

2 kommentarer:

Peter Bryttne sa...

Jo, men det är väl klart att du skall lägga av! Flytta till Norrland och plantera träd är väl din grej....eller.....
Skämt åsido så tycker jag att du tillsammans med några få andra spelare är sportens enda kvarvarande stolthet i vårt land.
Det gör mig så beklämd att du inte kan få tuffare motstånd från någon pigg 17 åring.
Det har inte med saken att göra men när vi har klubbar som annonserar om att dom har internationellt erfarna squash tränare som egentligen är okunniga och helt oerfarna - ja, då kan det bara gå åt ett håll.
Du är seriös och behövs! Lägg inte av för faen!
Hälsar
Peter "gnällgubben" Bryttne

Draken sa...

Nja lägga av vet jag inte men man vet aldrig. Det känns så trist när man börjar efter sommaren men det kommer tillbaka förhoppningsvis. Att spela är ju bland det roligaste som finns.

Men vilka klubbar annonserar om internationellt erfarna tränare?
Men det är sant det saknas just det med tränare som kan lära ut håller helt med.
Det söks ju nu tränare (ledare) till alla landslagen i Sverige kanske det kan komma in någon ny med bra ideer där. Kolla på www.squash.se