tisdag 4 juni 2013

Ny förbundskapten

Frågan är nu om man ska använda piskan eller moroten? Inte helt enkelt och blir till att lägga pannan i djupa veck. Men det är kul att få bli utvald och få försöka göra något avtryck. Har pratat mycket med Pieter Sjösten och några till om upplägget och tror helt klart att det blir bra. Att det blir en utvecklingsgrupp som bygger för framtiden är perfekt och att Pieter blir ansvarig är också perfekt.
Men nu blir det till att tänka till hur vi kan bygga på det som finns och hur de legobitar som finns i lådan ska sättas ihop.
Mycket för att de som kommer underifrån har något att sträva emot och kämpa för. Blir en spännande och kul uppgift. Inte lätt men intressant.

4 kommentarer:

Niclas sa...

Välförtjänt! Grattis!

På ett sätt hoppas man att du inte ska behöva ta ut dig själv till EM och VM 2014, men det är nog oundvikligt om bästa laget ska spela.

Unknown sa...

Ja det får bli en personlig målsättning att jag inte ska ta ut mig själv. Lyckas jag med det så känns det bra. Men kommer nog själv slåss för min plats men hoppas på fight om det.

Peter sa...

Tjena!
Tycker det låter som tre bra personer - fick jag önska något så kanske jag gärna hade sett en framåt kvinna i en mer ledande roll. Vi måste få fart på squash generellt men vi måste väldigt specifikt få fart på kvinnor som vill spela!! Det är skrämmande få kvinnor som lirar vilket förstås är förbaskat trist och det gör att urvalet för att vaska fram riktigt bra tjejer blir alltför litet.
Stort lycka till i jobbet!! Både Sjösten och Fabbe har såväl hjärta som kunskap och med dig som grädde på moset kan det bli riktigt bra. Inte så fiffigt kanske men "en Kajsa" skulle inte sitta fel i gruppen.

Unknown sa...

Peter Vi har ju Christina Söderström som leder damlaget. Hon är riktigt bra och har varit med förr. Hon har vad jag kan se fått fart på alla tjejer på rätt sätt.